Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradnaaaaaa

Dwie kreski załamałam sie

Polecane posty

Gość bezradnaaaaaa

Wczoraj zrbiłam kolejny test pokazał 2 kreski. Dziś idę na pogotowie żeby mnie przebadali bo nadal mam bóle jajników. Łudzę sie jeszcze ze to moze to. Że cos z moimi jajnkiami nie tak. Tak bardzo bym tego chciała. Jest tylu ludzi którzy chca miec dzieci i nie mogą wiec dlaczego ja musiałabym wpaść? Jestem pewna ze gdybym chciała zajsc to bym nie zaszła. Szczerze mówiac to mam ochote ze soba skonczyc, ale sie boję.

Gość bezradnaaaaaa
nie dziękuję;(

Dziewczyno dziekuj losowi ze zaszlas w ciaze bo ludzie sie staraja po kilka lat o dziecko albo wcale nie moga miec...dziecko i macierzynstwo to wspaniale przezycie...szczegolnie dla matki...teraz jestes w szoku bo ciazy nie planowalas...ale zobaczysz za kilka dni bedziesz szczesliwa z tego powodu. Glowa do gory i dasz rade :D No chyba ze masz mniej niz 18 lat to sprawa wyglada trudniej...ale tez dasz rade dziewczyno i nie siedz po nocach na kompie bo teraz musisz duzo wypoczywac ...pozdrawiam

Gość bezradnaaaaaa
Mam 18 lat i to mnie przeraza gdyby to sie stało na studiach to jakos inaczj bym to przyjęła. W tym roku matura nie wiem jak sobie dam radę. Wiem że wiele ludzi stara sie o maleństwo i to mi sie wydaje niesprawiedliwe. Oni tak bardzo chcą a ja tak bardzo nie chcę. Jedyne czego chce to zeby lekarz stwierdził jakies zapalenie jajników bo na tescie pisało ze moze to również oznaczac cyste. Wiem ze to poważne ale tak bardzo sie boję. Nie wiem co ze soba mam zrobic cała noc chodze po domu i ryczę.

Gość a co Ty z lekcji
biologi uciekalas? nie wiesz co tyo guma, tabsy, tabsy po? wiem ze nic nie daje 100% pewnosci ale na Boga dziewczyno moglas sie chociaz troche postarac:o

Gość test to test
wyszly dwie krechy to na 100% zaciazylas, po cholere ty masz na to pogotowie isc? zrob jeszcze bete dla pewnosci w pon i porozmawiaj z chlopakiem , rodzicami i jego rodzicami no i nawarzylas piwa to teraz musicie je razem wypic ile lat ma twoj facet? tez 18?

Gość jednym z objawow
wczesnej ciazy sa wlasnie bole jajnikow na poczatku---radze sie nie ludzic i wziasc sie w garsc bo teraz lazenie i ryczenie po domu nic nie da i z tym pogotowiem to tez popieram ze idiotyczny pomysl:o chcesz zeby Cie tam jeszcze dodatkowo wysmiali?

Gość bezradnaaaaaa
Nie jestem az tak tema zeby sie nie zabezpieczyc zabezpieczałam sie i dlatego sie dziwie jakim cudem to sie stało znaczy wiem gumka poprostu pękła. Co do tabletek po znałam je ale po co miałam brać skoro stało sie to 4 dni przed okresem który miałam miec a go nie ma. Błagam ja wiem do czego słuzy antykoncepcja itd., to moze jest głupie bo jestem uświadomiona a i tak wpadłam. A jesli chodzi o lekcje biologii to na biologii w mojej szkole tego nie ma tylko na WDŻ

Gość głupie gadanie
wszystkim gumki pekaja!! co to za prezerwatywy?? moze i mnie by pekła jedna choc raz!

Gość bezradnaaaaaa
moze lepiej niech nie pęka. Mnie pękła pierwszy raz i o ten raz za duzo

Gość glupie tlumaczenie i sie
i tyle nawet jak 4 dni przed okresem guma peka to nalezy leciec po postinor, masz 18 lat cykle masz jeszcze nieregularne wiec to normalka ze owulacja mogla byc pozniej, zreszta jakos mi sie nie chce wierzyc w te twoje tlumaczenie, nic cie nie usprawiedliwa dalas dupy i tyle:o w doslownym tego slowa znaczeniu:D

Gość peka guma
lecisz po tablety po==proste jak drut kobieto

Gość ale prymityw
nie zabezpieczałaś się bo robiłaś to 4 dni przed okresem ? jejuuuuuuuuuuuuuuu zachodzą podczas okresu, przed, po, zachodzą ze stosunkiem przerywanym twierdząc że nie było wtrysku w środek a zaszły. :-O ty się uważasz za uświadomioną ? puknij się w głowę dziecko

Gość hjjkajlaklcmczmckmc
A ja usunelam i badzo żałuje, rozwalił się moj wieloletni związek, straciłam dziecko.. teraz chodze i snuje się po kątach bo nie potrafie zapomnieć.. urodz tego dzidziusia. Da Ci szczęście..

Gość angel000
jak usunęłaś i w którym miesiącu ciąży byłaś??

Gość lubiecie pieszczenie
stopek Kobiety?

Gość angel000
ja tez mam problem poniewaz pękła nam gumka co prawda mój partner kiedy dochodził wyjął ale czuję ze cos mogło się dostac do środka, nie ryzykowałam i poleciałam do gina po tabletkę wypisał mi escapelle, zażyłam ja w 25 h, tydzien po zrobiłam test wynik negatywny a na drugi dzien dostałam okresu (3dni wczesniej przed spodziewana miesiaczka a cykle mam regularne) teraz mija miesiąc a okres spóznia mi sie jeden dzien czy est ryzyko ze moge byc w ciazy?

autorko co sie stalo to sie nie odstanie.wiem ze jestes mloda ale skoro uprawiasz sex to powinas poniesc tego konsekwencje. nie mysl teraz o tym co powinnas wtedy zrobic bo to nic nie da.zacznij dbac o siebie idz dio ginekologa niech Cie przebada a przede wszystkim powiedz ojcu dziecka o tym wszystkim a potem rodzicom.wiem to nie takie latwe ale dasz rade.mam kolezanke ktora w wieku 18 lat urodzila i teraz jest szczesliwa matka.nie jest jej latwo ale daje rade i kocha swojego synka najbardziej jak moze.na pewno dasz rade.3mam kciuki.powodzenia:)

Gość lubiecie pieszczenie
lubiecie pieszczenie stopek Kobiety?

Gość bezradnaaaaaa
Nie mam czego mówić mojemu chłopakowi bo wszystkie testy robiłam razem z nim. On o wszystkim wie i jest ze mna, wspiera mnie wiem ze mam szczescie co do niego i wiem ze mogłam zobic tyle rzeczy. Zawsze o wszystkim myslałam wtedy nie wiem czemu nie. Coś mi sie wyłaczyło. O tabletkach zawsze wiedziałam ale zawierzyłam niepotrzebnie pomiarom temperatur które nie wykryły nic dopiro po kilku dniach temperatura mi sie podniosła. Mam uczucie ze schrzaniłam życie nie tylko sobie ale i wszystkim dookoła.

Gość szybka piłka
urodzisz to dziecko czy aborcja??

Gość bezradnaaaaaa
Nie mam na tyle odwagi zeby je zabić jesli jestem w ciąży. Cały czas łudze sie ze nie jutro sie wyjasni. Pójde do lekarza dowiem sie tego czego mam sie dowiedziec we środe zdam egzamin na prawo jazdy, a za kilka miesiecy bede sie cieszyc ze mam dziecko i ze zdałam mature

Słuchaj nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Zrobiłaś dwa testy i oba mają po dwie krechy. Jajniki Cię pobolewają pewnie przez ciążę. Jestem w Twoim wieku i też to przechodziłam tylko niestety rodzice mojego partnera zmusili mnie do aborcji i cholernie tego żałuję. Wolałabym urodzić to dziecko, kochać go i dać tylko co mogę. A teraz łażę ciągle przybita i pluję sobie w twarz, że dałam się tak zmanipulować. Ja w Ciebie wierzę, że dasz sobie radę. Jeśli nie napiszesz matury w tym roku to w następnym! Wszystko będzie ok, pokochasz tego maluszka i wszystko się ułoży :) Może nie tak jak Ty sobie planowałaś, ale widocznie tak miało być :)

kurcze ja tez raz wpadlam i tez mialam wtedy 18 lat, odrazu lecialam na pogotowie z chlopakiem zeby mi postinor przepisali, wzielam ta tabletke juz po 3 godzinach od czasu wpadki. Trzeba bylo pomyslec wczesniej, teraz juz nie czas na łzy, trzeba zaczac o siebie dbac

pozatym nie masz 16 lat. Powinnas miec juz troche oleju w glowie. Dasz sobie rade, znam tyle dziewczyn ktore wpadly w twoim wieku jak nie wczesniej i swietnie sobie radza. Jak tak na nie patrze i na te szczesliwe maluchy to sama mam ochote zajsc w ciaze :)