Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajkol2

Dziewczynki doradzcie mi!!! Oceńcie sami

Polecane posty

Gość kajkol2
chce wiedziec czy sie nie osmiesze w tych butkach czerwonych

Ośmieszy? W jakim sensie? Znaczy no w czerwonych to trochę wiejsko..tak moim zdaniem, w czarnych byloby o wiele lepiej. ale wybór i tak nalezy do Ciebie

Tunika różowa moim zdaniem lepsza od czerwonej, chociaż czerwona też fajna, tyle że mam wątpilowości czy ta czerwona będzie się aż tak dobrze ukladala i wyglądala jak na zdjęciu. Buty czerowne fajne, czarne niby też ale nie lubię takich świecących bo mi się kojarzą jednoznacznie ;) ale to takie moje zboczenie, przecież etraz moda na takie świecące :p

Gość kajkol2
Chodzi mi o to czy nie wyglądałabym głupio? lubie kolory różowy i czerwony, nie wiem czemu mi sie tak podobają. Ale np. do czarnych rurek i ciemnej bluzki mogłyby byc chyba? takie pólbuty czarne zupełnie inne tez zamówiłam teraz chce jakis zywy kolorek nie czarny. i pytam sie innychdziewczym co sądzo o tych butach

Gość kajkol2
macie racje ale rózu mam duzo a czerwonej taiej nie mam i potrzebna mi troche. nie wiem czemu tak sobie te buty nabiłam do głowy. czarne zamówiłam i teraz jakies z zywszym kolorkiem bym chciała.

u mnie taki buty są na bazarku za 15zł, chodzą w nich laski znane z najgorszego klubu(burdelu) w mieście. ja bym ich nie kupiła-tych czerwonych. nie nosiłabym ich do niczego. w ogóle nie lubię świecących butów.

Gość straszna zolza
kup czerwoną i czerwone buty jak chcesz jeżeli ci sie bardziej podobają od czarnych bo w końcu tobie mają sie podobać a nie nam hehe :) ja też założyłam topik o butach i dziewczyny mówiły że okropieństwo ale ja i tak kupie sobie je bo wiem że jak one wejdą do naszych sportowych sklepów to będzie szał na nie i co 2 będzie chodziła w tym wiec chce być tą jedno z pierwszych co sobie je kupi:)

Gość aksa
Mnie sie podoba i jedna i druga!!!Z czerwoną można pokombinować tak jak dziewczyny piszą z różowa nic nie wymyślisz.ogólnie mówiąc ja w moim mieście na ulice bym tak nie wyszła,ale wieczorem "na party" z mężem:-)to tylko w tej różowej...........a niech mu inni, mnie zazdroszczą;-)

Gość kajkol2
macie racje ta rozowa mi sie bardziej podoba ale ma duzo rozu a czerwonej nie ma i przydałaby mi sie taka hehe:):)

Gość druga lepsza
ta różowa jakaś taka dziwkarska, może to kwestia stylizacji modelki. Czerwona nawet fajna choć ja osobiście tunik nienawidzę. A buty... fason fajny, czarne są ok tylko strasznie świecące ale wg mnie najciekawsze byłyby jakieś czarno-czerwone botki, tzn. czarne z czerwonymi akcentami.

Gość kajkol2
kurczę troche mnie kolezanka zmartwiła ze kur... w takich butach chodzą :(:(:(

Gość kajkol2
piszesz o tych czerwonych butach ze fason mają fajny? tak? czy o tamtych czarnych?

Gość druga lepsza
o jednych i drugich, fason jak dla mnie spoko.

Gość kajkol2
i podobają ci sie te czerwone? bo są takie siwe jeszcze ale czerwone fajniejsze moim skromnym zadniem

zgadzam sie, spoko fason, ale wolalabym matowe. a czerwone buty w takim stylu zawsze dla mnie byly dziwkarskie

Gość druga lepsza
o czerwonych powiem tak: fason ok, kolor ewentualnie ale ten czubek w prążki... za dużo dobrego, tu guziczki, tam prążki. Przekombinowane.

No zdecydowanie tamta, nie jest przesadzona, o modnym kroju. Ta jest..no..bazarkowa. Chociaż tamtą też można spotkać już wszędzie. Ale cóż takie czasy, ubogie w oryginalnosc..ale jesli już, to ta pierwsza czerwona.

Jako sukienka (a tak została przedstawiona na zdjęciach) zadna mi się nie podoba, zbyt dziw**rskie, natomiast jako tunika ta czerwona jest ok, chociaż jak dla mnie zbyt szeroka...

Gość kajkol2
?????????

o gustach podobno sie nie dyskutuje ale skoro pytasz... wszystkie rzeczy ktore pokazalas sa moim zdaniem symbolem kichu tandety i zepsucia estetycznego jakie zapanowalo na swiecie!!!! niech Cie bog broni przed kupowaniem i zakladaniem takich ciuchow i butow!!!! mozesz ubierac sie w roz w czerwien-smialo to piekne kolory ale niech to ma jakis sens jakis kroj. a te szmatki ktore pokazalas z ubraniem maja tyle spolnego ze tez zakrywaja cialo!!! tandeta!tandeta!tandeta! ale skoro juz prosisz o porade to czerwona tunika bo rozowa jest tanetniejsza od czerwonej a co do butow nawet sie nie wypowiadam obie pary do pieca!

Gość czerwona33
????????/ czerwona

Gość ojojojoojoj
ale krytyka fajna ta cze4wona

Gość uwazam ze czerwona buty fajnee

Gość ale fajne buty mi sie
podobajo i to bardzo takie niespotykane a nie takich co pelno na ulicy fajne fajneeeeeeeeee

Gość teenage angst
ciuchy troche bazarowe,i tuniki i buty i pisze to bez zlosliwosci.ale zalezy,jak Ty sie ubierasz,bo co z tego,ze ja napisze ze kiepskie,skoro Ty np masz cala szafe takich ciuchow .Jesli laski uwazaja,ze te buty sa oryginalne,to sorry,ale to wlasnie taki bazarowy typ za 15 zl