Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana.

skad ta dziwa krew pompcy

Polecane posty

Gość załamana.

uprawilam wcozraj petting z moim chlopakiem , chcial wlozyc wiecej palcow niz zawsze gdy je wlozyz zaczela mi leciec krew z pochwy mialam cale majtki czerwone , gdy wstalam rano przy oddawaniu moczu tez zauwazylam krew, dodam ze nei jestem jzu dziewica co to moze byc ?

Lub też twój chłopak rozerwał ci kilka naczyń włosowatych przy ujściu pochwy. Jeżeli to nie było gwałtowne krawawienie, to raczej nic groźnego.

Gość załamana.
to nie jest okres. bo jzu tego teraz nie ma . myslicie ze to zostało cos naderwane ?

Gość deflorator3City
nic strasznego - poprostu naderwał ci błonę - nie ma sie czym przejmować

Gość deflorator3City
przy niedostatecznym fiutku moze byc tak ze przy seksie nie peknie cala błonka ale tyle ile potrzeba aby sie zmieścił chłopak naogladał się fistingów na tube8 i chciał spróbować wiec błonka poszła dalej.

Gość załamana.
on nie ma małego penisa jest wystarczajacy ma 20 cm. dziewica na pewno nie jestem.

Gość deflorator3City
nie chodzi o długość ale grubość/obwód

Gość załamana.
wydaje mi sie ze ze cienki nei jest .. ze jest wystarczajacy zeby przebił błonę .

Gość deflorator3City
wszystko zależy od kształtu błony. czasmi to tylko przewężenie przy wejściu do pochwy. podejrzewam że obwód np 4 palców nawet złaczonych przy kostkach jest sporo większy niż obwód jego penisa no chyba ze Twój chłopak ma na nazwisko Siffredi

Miałam tak gdy zaczynaliśmy uprawiać petting ,to czasami miałam poplamienia gdy ostro ruszał paluszkami w pochwie

Gość załamana.
wlasnie .. on wcozraj włozyl 4 palce. i ostro ruszał ja nie czułam bulu.. i to jest dziwne jak wycignal zobaczylam pleno krwi na majtkach i jeszcze rano podczas sikania mi poleciłlo.

no właśnie jak włożył cztery to rozerwał resztki błony dziewiczej i ci pociekło .Nie martw się też tak miałam :)

Gość załamana.
mam nadzieje.. wlasnie zawsze dziwiło mnie to dlaczego jak wchodzi we mnie straszni ekuja mnie jajniki byc moze temu ze była ta błona ?

Gość załamana.
bylam wlasnie w wc i teraz mam jakas brazowa wydzieline :(?

to zaczyna się goić.Jutro będzie OK.,ale ci rozerwał....Chyba byłaś po drinkach ,bo ja miałam tak gdy bylismy po drinkach ,bardzo mnie to rajcowało jak wkładał cztery a on to robił bez wyczucia

Gość załamana.
tak byłam po drinkach ;) zgadłas ;) ale to jest śmieszne ze było mi dobrze i nie czułam zadnego bulu :) mam nadzieje ze wszytsko sie goi i ze to nie jest nic dziwnego. :)

Gość deflorator3City
irygacja tantum rosa wypłucze resztki krwi jak i przyśpiszy gojenie do kupienia w aptece na drobne złotówki