Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaradny Billy

Studentki dzienne co nie pracują to pasożyty !

Polecane posty

Gość zaradny Billy
tu nie chodzi o pasożytniczy tryb życia, czyli nie pracuje a co tydzień do kina, na imprezę , na ciuchy jkosmetyki itd nie robiąc nic...potem skończy studia i co rodzice zakręcą kurek to trzeba faceta jelenia poszukać z kasą !

Gość ulala...
billy...a co, boisz sie, ze ty mozesz stac sie tym jeleniem? a co powiesz, jezeli kots nie pracuje, ale ma na studiach tak dobre wyniki w nauce, ze pobiera stypendium? albo jak ktos z uwagi na swoja sytuacje materialna tez pobiera stypendium socjalne? albo stypendium sortowe hmm...to w sumie nie jest praca w pełnym znaczeniu twego słowa, ale kase sie ma czy wtedy to tez pasozyt? bo sie zastanawiam i szukam twojego toku myslenia Panie "BISNESMENJJJJJJJJJJJE"(nie wywyzszac sie, napisane specjalnie niepoprawnie)

Gość o matko ja miałam studia
Aha, dodam, że mieszkam z rodzicami, normalnie muszę wszystko robić w domu- gotować codziennie, sprzątać, prac, itd., mam dość daleko na uczelnię. Moi rodzice mają dwa mieszkania w centrum miasta, ale nigdy nie pozwoliliby mi w jednym mieszkać. Bo to ich mieszkania. W związku z tym muszę codziennie jeździć na uczelnię 1,5 godziny w jedna strunę, do pracy podobnie. Nie jestem na tyle wytrzymała fizycznie, żeby przebywać poza domem od 8 rano do 23 codziennie 7 dni w tygodniu. Nie ponosili więc specjalnych dodatkowych kosztów, nigdy nie dostawałam od nich nawet "kieszonkowego", tylko kasę na bilet raz w miesiącu (40zł). Nie czuję się jak specjalny pasożyt.

Gość spokojnie i tak jesteś za
biedny na pozycję jelenia :D P

Gość o matko ja miałam studia
Tak, faceta:O Nie mam faceta i możesz spać spokojnie- na pewno nie będę go szukać:D🖐️

Gość ulala...
hie hie no tak za biedny... podsumujmy:pracujesz 12 dnie w mmiesiącu i zarabiasz srednia krakową (czyjakos tak) no po prostu LEN SMIERDZACY jestes;) pomysl ile bys zarobił gdybys wiecej pracował...no bo twoim tokiem myslenia,to juz prawie pasozytnictwo... jakze sie mozna ubawic ludzka głupotą

Gość ulala...
przepraszam za mnustwo literówek, ale nadal sie trzese ze smiechu;) pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakreconych;) buziolki

Gość takie tam duperele...
Trzeba przywyknąc, że otaczają nas różni ludzie: bardzo biedni i bardzo bogaci, pracoholicy i obiboki... Ten topik posuwa się jednak za daleko w uogólnieniach. Chyba facet jest typem zazdrośnika...:(