Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktossssik

ubrania, studia

Polecane posty

u nas tez wychodzilo sie po 10 osob ale nie grupami a po nazwiskach rozdawali z dwoch stron bylo male zamieszanie bez bez przesady ;) a facetow, fakt mam pod dostakiem na calym wydziale, szkoda ze tacy sredni sa:P albo mi sie wydaje bo juz jednego zlapalm i nie zwracam uwagi na innych:P

" szkoda ze tacy sredni sa albo mi sie wydaje bo juz jednego zlapalm i nie zwracam uwagi na innych " hmm ... a sądziłem że już nie ma kobiet / dziewczyn które tak mają :) tzn że jak są z kimś to się nie rozglądają za innymi :) jeśli to prawda to tylko pozazdrościć ... Twojemu chłopakowi ;)

Gość deina
na pwsz zawsze mozna sie ubrac jak sie chce... chodza tam przyslowiowe kurewki.. bo tylko dobra IMPRA jest najwazniejsza a nie wiedza...sama sie przekonasz...

pwsz - nie znam tej uczelni ... ale chyba zaczynam żałować że mnie tam nie było :D a tak na poważnie - wszystko zależy pewnie od rocznika, grupy w której będziesz itp. itd.

Gość ktossssik
deina skąd takie stwierdzenie??

Gość na uwr na egzaminy
raczej elegancko, ale bez przesady (rowniez w makijazu) oczywiscie b. krotkie kiecki czy duze dekolty zdecydowanie odpadaja i mozna za to wyleciec z egzaminu na codzien przede wszystkim wygodnie (wygodne buty!) najgorzej kazdy sie ubiera w okresie zaliczen bo wtedy nie ma na nic czasu i ostatnie o czym czlowiek rano mysli to ciuchy i makijaz;)