Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bruschka

jaki prezent

Polecane posty

Hej. Brat będzie świadkiem u kolegi na ślubie. Nie pracuje, więc kasy nie da. Prezent wchodzi w grę, ale właśnie co??? Parka raczej "metalowa", mają zespół, etc, Max do 100zl.

Gość a moze...
album do zdjec, albo ramka, ktora caly czas wyswietla rozne zdjecia? podlacza sie USB czy cos tam i leca rozne zdjecia, a nie tylko jedno.

Gość jakakkaka
wlasnie o jakims fajnym albumie myslalam, a ta ramka to mniej wiecej w jakiej cenie?

ksuszarka.... czy my sie znamy? :) pewnie robia liste, ale wiesz... lepiej chyab nie pytac... i tak ja bede musiala ten prezent bratu kupic, a aktualnie ejstem bezrobotna :P

znamy sie :P (kreda26) skoro brat ma byc swiadkiem to powinien miec wglad do tej listy jesli jest, a jesli jej nie ma, to moze zaproponowac mlodym, zeby lista powstala to naprawde ulatwia wiele spraw i unika sie niechcianych prezentow

aha kreda 🖐️ nie zagladam na tamten topik, kuzynka mi wstydu na robila, a poza tym nie bylam tam mile widziana przez niektorych, pozdrawiam

no wlasnie zauwazylam, ze ostatnio nie bywasz nie widzialam tam zadnej afery z Toba, wiec chyba nic zlego sie nie wydarzylo - wpadnij czasem :)

czarna mnie wyprosila a potem kuzynka jej "dala" z mojego konta, papierowe mysla, ze to ja :( coz... pwoodzenia Wam zycze :)

a jak sie wylogowalam pojechala z pomaranczowego :D jakos nie ejstem na nią, zla, czarnej nalezalo sie :P

czarna juz tam nie bywa i bywac nie bedzie, bo zrezygnowala z pisania na tym temacie, wiec wracaj do nas :D

Gość Viss
Ramka o której ktoś wpsomniał jest dosyć kosztowna. Nie wiem jak stoi jej cena na dzień dzisiejszy ale jeszcze 4 miesiace tumu było to minimum 200-300zł. Najtańsza opcja zresztą była tak brzydka, dopiero te w okolicach 600zł były ładne. Za 100zł to cięzko kupić prezent. Proponuję coś banalnego i oklepanego :pościel, kieliszki. Szkło można kupić w tej kwoce. Nie muszą to być koniecznie szampanówki, ale szklanki czy coś w tym stylu. Trochę mnie dziwi, że brat nie jest w stanie uzbierać 100zł. Wybacz, ale o weselu wie się z 2-3 miesiące wcześniej. Przez ten czas mógł sobie uciułać już te 200zł.

Gość dejzi69
viss nie zawsze,szczegolnie jak jest bezrobotny in ie dostaje od rodzicow $$$,wiecej realizmu.

Gość dejzi69
a swoja droga jeszcze nigdzie nie slyszalam zeby o weslu info.2/3 miechyw czesniej.1 m-c to tak,nawet na tych co byslismy nie informowali predzej.znajomi tez m-c wczesniej.

Gość Viss
Droga Dejzi skoro on jest świadkiem to jest bliską osobą dla pary młodej, więc dowiedział się pewnie zaraz na początku o planowanym slubie, i wątpie by było to na miesiąc przed ślubem. Realizm? Też nie dostawałam kasy od rodziców a jakoś się utrzymywałam. W ciągu miesiąca mozna zarobić 100zł chcoiażby roznosząc ulotki. Wystraczy chcieć. Ale to nie o tym temat, moim zamiarem nie było najeżdżanie na autorkę, czy jej brata.