Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Florek

Dzisiaj Summerslam 2008

Polecane posty

Czy są pośród was, drogie użytkowniczki portalu Kafeteria, jakieś miłośniczki wrestlingu ? Dziś w nocy w Indianapolis (stolica stanu Indiana) odbędzie się Summerslam 2008 (ang. Letni Trzask 2008) - jedna z największych imprez jakie w trakcie roku organizowane są przez World Wrestling Entertainment. Odbędzie się siedem walk spośród których prawdopodobnie najbardziej spektakularną będzie starcia Undertaker\'a z Edge\'m w meczu typu Hell in a Cell (Piekło w Komórce, tzn. na ringu znajdującym się w stalowej klatce). Poniżej promo tej walki: http://www.youtube.com/watch?v=X-Z3RGYouKg

Gość kretynio
tak napewno dziewuchy interesują sie walkami 150 kilowych bydlakow

Przeciętny wrestler waży 110-130 kilogramów. Chociaż przykładowo The Great Khali ma 220 centymetrów wzrostu i waży 190 kilogramów. Tyle że Great Khali jest Hindusem.

Gość gość
Czy Undertaker to ten sam co 15 lat temu wielkolud ponad 200 cm wzrostu, długie hairy i udaje grabarza?Interesowałam sie wrestlingiem w klatach 90-tych, ale ja to pojeebana jestem. Innych milosniczek tych zapasów tu nie znajdziesz raczej:D

Tak, Pozdro600, to on. Undertaker to po angielsku "właściciel zakładu pogrzebowego".

I moim zdaniem, wcale nie jesteś pojeebana. Masz po prostu bogate zainteresowania, co ciebie samą czyni interesującą.

Gość gość
Kurde, ten Undertaker jest chyba grubo po 50-tce, że mu sie chce jeszcze walczyć?:DJa ogladałam te zapasy jak jeszcze walczyli tacy zawodnicy jak Bret Hart, Razor Ramon, Randy Savage, Yokozuna czy Shawn Michaels....dawne czasy;)Teraz nie mam kablówki, wiec nie obejrze i tak.

Undertaker ma 43 lata. Zadebiutował na ringu w 1984 roku. Podejrzewam że nagrania z Summerslam 2008 pojawią sie wkrótce na YouTube. Gdy tylko to nastąpi, podam tutaj linki do owych nagrań.

CinCin, Kane też jest niezły. Nazywają go Big Red Machine (ang. Wielka Czerwona Maszyna).

Gość laski się o nie pozabijają
:o :classic_cool:

Gość Jezycj_pouy
tez sie tym interesowalam a chodzilam do podstawowki :D ze tez mi rodzica pozwalali, dziwie sie im ;) zawsze w soboty rano lecialo

Gość gość
;)🖐️Lubiłąm i oglądalam dopiki nie zakodowali Sky One...tam leciałow szystko po angielsku. W sumie ogladałam jakis czas potem na RTL2, ale nie pamietam...albo tez zakodowali kanał albo zdjeli wrestling z anteny.Jeszcze mam pare kaset VHS w domu, bo nagrywałam te wszystkie wielkie imrezy:DPamietam oprocz Summer Slam było Royal Rumble i Survival Coś tam (to jesienią) i jeszcze King of the Ring i Wrestlemania;)

Gość gość
eh stare czasy, wrestling to moje dziecinstwo z lat 90-tych znalalem ten temat na tym forum w google