Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olabogaaa

ANAL- POMOZCIE JUZ NIE WIEM CO ROBIC

Polecane posty

Gość olabogaaa

mój chłopak ma obsesje na punkcie mojej pupy. BARDZO chce analu, prosi mnie wręcz codziennie. Ja nie chce tylko z tego względu, że nie wiem jak dobrze bym umyła tyłek to jak włożę palec, to ani czysty ani pachnący on nie jest. BOJE SIE TEGO. Wyjmie całego wacka brudnego.? fuj. Nie mam chyba tak , że jak sie dobrze wypróznie to mam czysto :( CO ROBIĆ, żeby miec czysto w pupie. NAWET JAK CHCE MI WłOżYć PALEC TO SIE RZUCAM ZARAZ:(

Gość olabogaaa
mogłabym to zrobic, tyko chce wykluczyć ten problem. :( lewatywy nie zrobie :O:O jeszcze mam zdrowy łeb xD

Gość olabogaaa
ja tu zadaje pytanie w nie Wy. Pomoże ktoś?

Gość olabogaaa
ależ Wy jesteście wspaniałomyślni :) zapytam gdzie indziej, pa

Musisz wziąć szczotke do butelek, polać ją acetonem albo rozpuszczalnikiem i głeboko wyszorować kiszkę stolcową. Wtedy masz pewnosc, ze zaden krymski batonik stamtad nie wypłynie po wyjęciu fujarki. Az do następnej wizyty w klopie.

Gość serefina123
Ja nie robie pelnej lewatywy bo nie ma sensu plukac calego jelita, mozesz uzyc gruszki (takiej z apteki, lekarskiej) zeby sie lekko wyplukac, albo jakiejkolwiek rzeczy ktora cie lekko przeplucze. Alternatywnie wyczysc sie czyms delikatnie typu palec w gumowej rekawiczce z pomoca jakiegos balsamu. Nie oburzaj sie na sugestie ludzi, metoda medytacji sobie pupy nie wyczyscisz :) aha poza tym - podczas stosunku analnego penis sie porusza wielokrotnie (oczywista oczywistosc) wiec jakiekolwiek drobne zabrudzenia sie "rozmaza" i rozetra w czasie akcji wiec nie grozi wyjecie penisa "z kawalkiem kupy". poza tym jak uzyjesz duzo balsamu to ewentualne zabrudzenie bedzie mniej widoczne i intensywne zapachowo :)

Gość serefina123
aha co do wkladania palca to rozumiem - ja tez sie rzucam- bo palec latwiej jest powachac niz penisa :-) no i nie ma tej "frakcji" co przy stosunku wiec jakiekolwiek zabrudzenie bedzie widoczne jak na dloni (doslownie haha :)

Gość sialalalla
Zróbcie to pod prysznicem. Poza tym facet z penisem w dupie raczej nie będzie myślał o tym, że zaraz będzie brudny:D Ale rozumiem, że dla ciebie nie jest to zbyt komfortowa sytuacja. Jak sie boisz to nie rób tego w ogóle dziewczyno!

Gość andrzej_
Trudna sprawa, bo jego wyobraźnia nie odpuści. Trzeba szukać jakiegoś kompromisu. Pozdrawiam,

Gość on sie pewnie spodziewa
..jakie moga byc tego konsekwencje i zbytnio bym sie tym nie przejmowala, faceci nie mysla o takich rzeczach w trakcie seksu. Ewentualnie faktycznie zrob mala plukanke przed albo pamietaj zeby sie nie objadac tego samego dnia i porzadnie sie wyproznic przed. Ale na moje oko to ty wcale nie chcesz tego anala. Jak ludzie czegos bardzo pragna w seksie to im takie rzeczy nie przeszkadzaja. Wytlumacz mu ze nie jestes na to jeszcze gotowa a jak juz bedziesz to takie mysli nie beda ci przychodzily wogole do glowy.

Gość jozin z bazin megamix
a mnie stara juz nie raz na mine wpuscila. nie lubi analu a ja jo! wiec ona wychodzi z zalozenia ze mam za swoje i nieraz wacek caly utytlany we wczorajszym obiadku pozatym sperma lagodzi jej zatwardzenia a kal poteguje doznania wewnatrz

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jak facet kocha i naprawde tego chce to zadna kupa go nie zniecheci :)

Gość powiedz mu
że najpierw Ty mu wsadzisz coś w tyłek : D

Gość autorkajestem
on by chciał, żebym mu palce włożyła w tyłek :O podnieca go to. A JA SIE BRZYDZE ZE POBRUDZE PALCE FU:P

Gość bakarella
polecam masc Avenoc! czysto milo przyjemnie :) no i w przyszlosci nie groza hemoroidy pozdrawiam

Gość darroo
wyproznij sie ,potem wejdz do wanny z woda i wluz palec,napieraj jak bys chciala robic kupe i tak dlugo az bedzie czysto,po chwili zmien wode i sprubuj jeszcze raz,potem paluszek z oliwka troszke rozciagniesz odbyt i gra gitara,moja kobieta zawsze tak robi i jest cacy,i jeszcze mi sie nie zdazylo zeby moj wacek byl z kału,jeszcze jest mozliwosc prezerwatyw:))

Gość gość
lewatywa to podstawa oprócz tego dieta by regularnie i do końca się wypróżniać , ja mam takie okresy gdy zaniedbam dietę to mam problem z wypróżnianiem i w tym czasie sex analny nie jest za czysty pomimo robionej lewatywy więc w tych okresach go unikam a gdy jest wszystko okej to jest wszystko czyściutkie i pachnące i w trakcie sexu nie myśli się o niespodziankach można puścić wodze fantazji i jeszcze jedno nienawidzę sexu z prezerwatywą więc uprawiam bez .