Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmaryssssssia16

strasznie sie boje ze jestem w ciazy

Polecane posty

Gość dziewcynka
ItsOnlyMexx_20 a masz jakieś krostki czy coś??? i przestan gadać głupoty że sie zabijesz !! tak nie wolno bedzie dobrze .. trzeba być dobrej myśli... mmaryssssssia16 a nie widujesz go.. bo dobrze by było jakbyś go śledziłą czy coś i z zaskoczenia wzieła .. dziwne że tak ślad po nim zaginął dziwne.. trzeba coś wymyśleć.. to może jakiegoś kolege poproś albo coś...albo dzwoń do skutku

Gość mmaryssssssia16
ta jasne . zabawil sie guwniara i zaginąl ;/ jakby mu sie cos stalo to by mi napewno ktos powedzial ;/

nie ,na szczescie nie mam nie gadam glupot poprostu dla mnie ciaza to koniec swiata bo po 1 z facetem ktorego nie kocham po 2 jeszcze studiuje i po 3 jestem za mloda na dzieci roztyje sie bede miala rozstepy bleee

a ile on ma lat jesli mozna spytac? tak to niestety wyglada za pszeroszeniem zaliczyl cie i uciekl nastpenym razem poprostu uwazaj na facetow i im nie ufaj wiem ze to glupio brzmi ale taka prawa jest

Gość dziewcynka
ItsOnlyMexx_20 ehh nie zakładaj od razu że jesteś w ciąży... teraz staraj sie nie denerwować i o tym nie myśleć.. wiem że trudno ale spróbuj ...też tak myślałam jak sie bałam że w ciąży jestem więc Cie rozumiem

Gość mmaryssssssia16
dziewcynka ale on odemnie nie jest ;/ ja mam andziej ze nie jestem ;/ kurde w koncu nie peklo i niby ciote mialm , niikla ale mialm

Gość dziewcynka
ItsOnlyMexx_20 dobrze mówisz... facet sie zabawił i zniknął ... współczuje Ci bardzo:( ja nie wiem co bym zrobiła jakby mnie coś takiego spotkało ... znaczy na pewno próbowałabym go znaleźć i skopałabym mu jaja:D

Gość dziewcynka
mmaryssssssia16 skoro była guma i masz okres to w ciąży nie jesteś... nie martw sie

wiem wiem staram sie myslec pozytywnie ale dopoki nie dostane okresu nie bede spala spokojnie takiemu to bym dupe porzadnie skopala glupi choooj i tyle ja tez mam nadzieje ze to mnie nie spotka choc pileczka podobno lubi wracac ,czuje ze wykorzystuje faceta z uwagi na to ze widac ze on sie zaangazowal a ja nie ma plany chce ze man wracac do kraju a mi to nie bardzo sie widzi :O

Gość mmaryssssssia16
ale powedz mi dlaczego taki ielki mam brzuch , i mi malo leci ;/ i mnie mdli , no tego pojac nie moge ;/

Gość dziewcynka
mmaryssssssia16 ja też tak kiedyś nie miałam ... dopiero po jakimś czasie też miałam brzuch większy mdliło mnie zawroty głowi i tak dalej... to może być spowodowane tak jak już wcześniej pisałam stresem zmianą klimatu itp.. nie martw sie to normalne objawy ;) ItsOnlyMexx_20 może spróbuj z nim jakoś delikatnie o tym porozmawiać skoro Ty nie masz w stosunku do niego planów

Gość dziewcynka
mmaryssssssia16 właśnie albo idź do lekarza ;)

Gość mmaryssssssia16
boje sie lekarza ;/ ie jutro znowu test zrobie i poczekam do natsepnego okresu

Gość dziewcynka
mmaryssssssia16 rozumiem Cie też sie bałam lekarza jak myślałam że w ciązy jestem i nie poszłam tylko czekałam aż okresu dostane ... bedzie dobrze nie martw sie

skoror zaczelysmy taka rozmowe to mam jesce jedno pytanie ,nie mam kogo o to spytac bo mi glupio jest. czesto gdy zaczynamy sie piescic on potem nie moze...poprostu nie staje jemu.zapytalam jego co jest nie tak ,moze go nie podmiecam czy cos powiedzial mi ze to nie ze mna a z nim cos jest nie tak. gdybym go nie krecila niebylby ze mna i nie chial sie spotykac i kochac ale ja jak to baba ciagle o tym mysle i wbijam sobie do glowy ze go nie podmiecam :(

Gość dziewcynka
ItsOnlyMexx_20 to nie chodzi o to że go nie pociągasz.. niektózy faceci tak mają że tylko raz to zrobią a potem już im nie stanie żeby nie wiem co ... musi troche czasu minąć aby znowu mu stanął .. to nie Twoja wina .. tak jak napisałaś gdybyś nie byłą atrakcyjna i byś go nie pociągała to by z Tobą nie był.. czyli to napewno z nim jest coś nie tak ale tak jak mówie nie jeden facet tak ma to normalne ;)

jakby nie bylo nie przeszkadza mi to za bardzo gdyz wole przytulic sie do niego niz uprawiac sex nie wiem dlaczego ...byc moze dlatego ze nie kocham go a potrzbuje tylko czulosci i czyjejs obecnosci. Nie wiem dlaczego ale mam wrazenie ze byl to jego 1 raz mysle tak z uwagi gdyz nie umial nawet trafic w odpowiednie miejsce musialam sama to zrobic aczkolwiek z drugiej strony nie chce mi sie wierzyc ze tak atrakcyjny facet nigdy wczesniej nie mial kobiety to poprostu jest niemozliwe.

Gość dziewcynka
ItsOnlyMexx_20 może po prostu nie jest aż tak doświadczony albo sie denerwował bo chciał Cie zadowolić a nie wiedział czy mu sie uda ;) wiesz z facetami to różnie bywa

Gość dziewcynka
ItsOnlyMexx_20 bardzo możliwe że był towar trefny dobra dziewczyny ja musze mykać ... może jeszcze będę później to byśmy sobie popisały bo naprawde fajnie sie z wami pisze ;) pozdrawiam .. buziaczki :*:*:*

hehe jakos nie chce mi sie w to wierzyc sypamy ze soba juz 3-4 tygodnie a tylko 2 razy udalo mu sie wejsc we mnie i to nie na dlugo . nie wierze w to co pisze nigdy tak otwarcie nie pisalam hehe