Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmaryssssssia16

strasznie sie boje ze jestem w ciazy

Polecane posty

Gość dziewcynka
a kiedy to robiłaś? to zaraz sprawdzimy i zobaczymy czy jest możliwość że możesz być w ciąży

Gość dziewcynka
spróbuj sobie przypomnieć ile to mogło być dni po okresie ?? zapytam jeszcze .. masz jakieś objawy że tak myślisz?

i to nie tak ze jestem nieodpowiedzialna bo nieuzylam zadnego zabezpieczenia ,chlopak mial nalozyc prezerwatywe ale jak sie okazalo nie zrobil tego a za drugim razem spadla. Jesli okaze sie ze nie jestem w ciazy to przysiegam zyc w celibacie do konca zycia :(

Gość x ty nnn
na sex to dorosla ale na wizyte u gnekologa juz nie :O zycze ci bys byla w ciazy, moze cie to troche gowniaro odpowiedzilanosci nauczy

za malo czasu minelo zebym miala jakies objawy ok 3 tygodnie temu to bylo ale ostatnio mam apetyt jak nigdy i kilka razy w glowie sie zakrecilo ale mysle ze to nie od coiazy a od stresu . Tak mniej wiecej 4-5 dni po okresie

Gość dziewcynka
ehh... na spokojnie .. jeszcze raz.. ile dni po okresie to robiłaś ?? i zapytam Cie jeszcze .. czy skończył w Tobie?

jakbym byla w polsce to bym i poszla do lekarza ale nie jestem wiec nie mam jak isc musialabym kupe kasy zaplacic a mnie nie stac na to jak narazie.i nie gowniara tylko!!!

Gość mmaryssssssia16
ItsOnlyMexx_20 ja tak samo ;/

Gość dziewcynka
wiesz niektóe kobiety tak mają że mają większy apetyt przed okresem niktóre podczas a niektóre po.. a te zawroty to rzeczywiście mogą być przez stres... zapytam sie jeszcze powiedz mi takie troche głipie pytanie ... ale dni płodne objawiają sie też tym ze wydziela sie białawy śluz.. miałaś taki wtedy??

ok 4-5 dni po tak skonczyl we mnie potem kochalismy sie jesce kilka razy ale powiedzalam ze bez prezerwatywy nie ma szans wiec nie konczyl we mnie choc badz co badz mogl wprowadzic palcami tak sie strasznie boje ze siedze i becze non stop czekam na okres jak go dostane to moze odetchne wiem wiem glupota nie boli jesli bede w ciazy to tylko moja wina

Gość dziewcynka
nie martw się będzie dobrze zobaczysz.. trzymam kciuki.. i wcale nie jesteś głupia.. rozumiem Cie też miałam podobną sytuacje

wcale nie glupie a normalne :) mialam teraz tez mam i nie wiem dlaczego ale mnie piecze strasznie nie wiem jak ja wroce do kraju jak sie oakze ze jestem w ciazy a najgorsze ze nie kocham tego faceta podoba mi sie itp itd ale to nie to co cialabym aby bylo i nie wyzywajcie mnie od dziwek czy kurew jestem z nim bo pociaga mnie fizycznie jest czuly i wrazliwy a pozatym jestem tutaj sama i brakuje mi bliskosci i czulosci drugiego czlowieka t niczego nie tlumaczy ale....

ee ja przed okresem wciagam dosłownie jedzenie:P mam piekielny apetyt a krecenie w glowie tez mis ie tak kiedys krecilo jak tez balam sie ze jestemw ciazy:P to tylko urojenia spoko loko

Gość mmaryssssssia16
a mnie chlopak zostawil po tym ;| i zamilkl ze nie mam z nim zadnego kontaktu ...

Gość dziewcynka
wiem wiem .. rozumiem Cie:) nie zamartwiaj się i nie denerwuj ;) możliwe że przez stres tak teraz masz ;p wiec sie nie denerwuj ;)

Gość dziewcynka
mmaryssssssia16 :( ja bym takiemu nakopała...

Gość dziewcynka
ja też mam przed okresem apetyt duży i zawroty głowy .. ostatnio mi sie tak zakreciło że na stół poleciałam ;p ale sie przestarszyłam ... ale potem było ok ;p

Gość dziewcynka
zgadzam się że faceci to świnie :P

Gość mmaryssssssia16
jak mam mu nakopac ? ;/ jak slad po nim zaginal ;/ w dou u niego bylam i dupa nikt mi nie otworzyl ;/ ja nie wiem co zrobie ja niedaj Boze bede ;(

przed okresem mam zawsze wzdecia hehe ale jesce jedno mnie zastanawia dlaczgo mnie tak piecze ,przeszla mnie jedna mysl ze moze mnie czyms zarazil czy cos w tym stylu nawet nie mam jak isc do lekarza dopiero jak wroce do kraju ale to za 2-3 mieiace

Gość dziewcynka
mmaryssssssia16 skoro nikt Ci nie otwiera.. no to może niech jakaś twoja koleżanka spróbuje.. podstaw ją ItsOnlyMexx_20 tylko piecze czy też swędzi??

ja wiem co zrobie : pojde sie zabije dla nie to koniec swiata bedzie jakbym miala sposobnosc poszabym do lekarza zeby mi przepisal tabletki 24 godziny po czy jakos tak one sie nazywaja w kazdym badz razie wiecie o co chodzi

Gość mmaryssssssia16
moze jakies zapalenie poprostu masz , od wody innej czy cos

teraz juz mniej ale nadal dokuczliwe to jest i nie wiem co z tym zrobic podmywam sie tak hjak i zawsze dwa razy w dzien a w ciagu dnia uzywam husteczek do higieny intymnej

Gość mmaryssssssia16
prubowlam juz z koleznka ;/ dzwonilam do jego mataki z zastrzezonego i nawet i nic ;/