Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....ponawiacz..

NAJPIęKNIEJSZE ZDANIE KTóRE USłYSZAłYśCIE OD SWOJEGO UKOCHANEGO??

Polecane posty

Gość .....ponawiacz..

takie wiecie...romantyczne?:D

Gość ciszatylko
nigdy nikt mnie nie pokochał :(

Gość flowercio
dziękuję ci że jesteś

dla mnie faceci juz nie istnieją bo tym jak jeden znich wydawal mi sie ideałem facetów przysposobieniem dobra , spokoju , czułosci , ciepła i szczerosci okłamywał mnie przez calyczas a potem powiedzial : \" nic do Ciebie nie czułem , nic między nami juz nie bedzie...twoje uczucia dla mnie nic nie znaczą...:(" chce zacząc wszystko od nowa..ale nie potrafie ..nie potrafie też życ to przerasta mnie :( jestem zalamana :( bo wiem ze tak mocne uczucie zdarza sie raz w zyciu ;(

nie wiem bo duzo jest takich zdan :) ale chyba te jest najpiekniejsze: Jestes Aniolem zesłanym przez Boga z nieba moj Ideale :)

Najpiekniejszym jest to, ze jestem pierwsza osoba ktora kocha i ze to jest cos wiecej niz milosc. Stan nie do opisania :) A Ty ppanie, ktory piszesz te pierdoly nie masz mozgu :D

Gość lazy girl
,,jesteś najlepszym co mnie w życiu spotkało'' :)

Gość dshhhhs
Różowe Anielisko (Karolina1514@interia.pl) amfetaminka1992@tlen.pl- co masz 16 lat i pierwsza milosc za soba?

nie ma to jak wrzucanie wszystkich do jednego worka... akurat ja wierze ze moj facet mnie nie skrzywdzi

Gość dshhhhs
ja tez wierze mojemu chlopakowi-a pierwsza milosc mam juz dawno za soba i wcale sie nie nie zniechęciłam

"nie noś mojej bluzy tylko dlatego, żeby mieć pewność, że obok ciebie jestem. ja zawsze jestem." amen.

Gość Dobromila z olszówki
napisalam mu na gg a jego odp. zachowaj sobie buziaki dla innego. myslalam ze go zabije...

heheh nie trzeba ze swiecą :)....jest ich nie malo tylko zakladaja maski by nie odstawac od istniejacej mody i wzorcow ......... a mi ? jak ten kabel zwisa wszystko to ja ustanawiam mode i wzorce dla siebie

...i nie ma to tamto, trza sie trzymac swego. żelazna zasada musi byc, w przeciwnym razie własne sumienie życ nie da. trza byc sobą do końca :)

Gość wciąż mało wiem
od pierwszego...lubię zapach twojej skóry/nienawidze komplementow, ale ten zapamietam na cale zycie...i jego tez! mimo wszystko.