Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatiana119

znowu dałam się wkrecić

Polecane posty

Gość tatiana119

hej nie wiem jak sobie poradzic z uczuciem ktore znwu wrociło:( 2 dni temu przespałam sie z chłopakiem z ktoreym ponad poł roku temu cos mnie łaczyło a on wsrod znajomych zachowuje sie jakby nic nie było:( w sumie to niczego innego sie nie spodziewałam bo juz kiedys tak bylo ale znowu wszystko odżyło, nie wiem jak sobie z tym poradzic ale wiem ze to straszny przewalacz(podrywa przy mnie nawet moja dobra kolezanke:/) ale to tak strasznie boli:(

Skoro znasz go dobrze i wiesz jak potrafi się zachować to po co z nim spałaś? Nic teraz już chyba nie zrobisz.Po prostu uważaj w przyszłości na podobne sytuacje :)

Gość tatiana119
no wiem to doskonale ale trudno sie oprzec czemus o czym sie marzyło przez wiele miesiecy chociaz wiadomo jak to sie konczy a pozatym myslałam ze mnie to nie zaboli bo wydawało sie ze juz mi przeszło:( no i jeszcze codziennie sie widujemy wiec niełatwo zapomniec

Gość tatiana119
i co nikt juz nic nie napisze? nawet ze jestem pojebana?

Gość ja mialam tak samo
tylko ze wczesniej z nim nie spalam, teraz jak do niego wrocilam po raz ktorys to byl nasz pierwszy raz...tylko ze ja mam odwrotnie do ciebie, bo po seksie sobie uzmyslowilam ze to uczucie nie jest takie jak kiedys,..

Gość tatiana119
ja teraz tez wiem ze z tego nic nie bedzie , nawet pytał sie ostatnio mnie czy nie chciałabym zebysmy byli znowu razem ale powiedziałam ze chyba zartuje, wiem ze on sie nie nadaje do zwiazku nawet wszyscy jego znajomi to mowia tylko załuje ze mnie znowu omotał bo myslałam ze juz mi naprawde przeszło...

Gość Pf...
Nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki... Rzeki miodu, ktora zamienia się w rzeke ból... ;) 🖐️

Gość tatiana119
wiem ze sie nie wchodzi szczególnie do tej rzeki...

Gość to jak wiesz to czemu i tak...
robisz odwrotnie:O widac za 1 razem za mało bolało może teraz?????

Gość tatiana119
szczerze to teraz mniej bolało niz ostatnio tylko myslałam ze wogole juz nie bedzie bolec ale teraz jak juz przestanie to mam nadzieje ze juz na zawsze