Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Satanista

Czytam wlasnie topic wkurza mnie że dziewczyny lecą na wysokich i chyba to...

Polecane posty

Nie wiesdz ile mam lat . Jestem juz daleko po 18 wiec nie mam takiego myslenia jak mlodziez co patrzy tlyko na wyglad. Zreszta nigdy nie mialam niewiadomo jakich wymagan, jest tylko jedno, wlasnie wzrost bo sama jestem wysoka dzioucha

Gość kris170
Tom Cruise podoba Ci się?

Gość kris170
no nie mów,ze twarz , muskulatura, ograniczając sie tylko do wyglądu nie miały dla Ciebie znaczenia

Gość kris170
a jaki jest Twój typ?

Gość kris170
taki wyrwidąb jak zdobył złoty medal?

Musi mi sie podobac po prostu,. Bylamn z facetem kiedys ktorego moi znajomi okreslalai mianem brzydki. Przecietna twarz, krzywe zeby, zero miesni a mi sie podobal bo mial to cos

Gość kris170
ale mówisz teraz o intelekcie zapewne, ale podaj przyklad taki bym mógł zrozumieć

no widzisz Ty patrzysz tylko na wzrost inne tylko na karnacje inne tylko na twarz a jeszcze inne na muskulature. tu nie mozna generalizowac. faktem i ogolnie przyjeta regula jest ze kobiety wola wyzszych bo tez wyzszy facet juz z czasow pierwotnych kojarzy nam sie z sila fizyczna i zaradnosci. ale te czasy sie zmieniaja. teraz coraz czesciej priorytetem staja sie zdolnosci intelektualne, zaradnosc finansowa, a co za tym idzie i kanony piekna ulegaja zmianie. podejrzewam ze teraz facet obrotny, pewny siebie, swiadomy swojej wartosci ale niski ma taka sama szanse na przyciagniecie ponetnej kobiety jak ten wysoki, a juz z cala pewnoscia wieksze niz wysoki a bez ambicji i zupelnie nijaki.

Gość kris170
ideał ;-)

Gość kris170
szymon Majewski to je to jak sądze ;-)

bekart tu nie chodzi o jakies pierwotne czasy . Wysoki facet z niczym mi sie nie kojarzy po prostu lubie takich, podobaja mi sie . Jak sie w drzwiuach nie mieszcza :P

Gość kris170
i jak leją babe przychodząc pijani :-)

Gość kris170
dobrej nocy, uciekam

ale nie zaprzeczysz ze w dawnych czasach wlasnie gabaryty ciala byly podstawa. badania antopologiczne na kobietach wykazaly ze podswiadomie wybieramy mezczyzn ktorzy kojarza nam sie z sila( choc podkreslam czasy sie zmieniaja a co za tym idzie pojawiaja sie wyjatki od tej reguly). podswiadomosc kobiety nadal jest tak skonstruowana ze wybiera silnego samca ktory jest w stanie zapewnic bezpieczenstwo i byt jej i jej potomstwu. niegdys te warunki mogl spelnic wlasnie silny mocny samiec, dzis w czasach gdy juz nie sila fizyczan a potencjal intelektualny decyduje o tym jak bedziemy zyli zmienia sie takze sposob patrzenia na ludzi i doboru partnerow. w Polsce w dalszym ciagu niestety patrzymy na kwestie fizyczna choc coraz rzadziej. kobieta majac do wyboru mezczyzne ktory jest dobrze wychowanym meskim kurduplem z perspektywami na przyszlosc a wysokim ale niezbyt rozgarnietym miesniakiem wybierze tego kurdupla wlasnie dlatego ze zmienia sie nasz sposob postrzegania i zmieniaja sie nasze wartosci. choc pdkreslam po raz kolejny to nie jest regula:)

Gość hey hey heloł
polna rusałko a czy ktos Ci kaze wybierac niskich? tak na nich najeżdżasz jakby Ci cos zrobili. Dla mnie nie ma znaczenia czy facet jest niski czy wysoki, chociaz zauwazyłam ze chyba częsciej podobaja mi sie ci nizsi. sama jestem kurduplem i jestem z kurduplem i bardzo nam razem dobrze. jest miedzy nami prawie 18 cm roznicy i tak jest ok. Dla mnie wzrost to jedna z podrzednych cech, w zasadzie wcale na to nie patrze. Duzo wazniejsze jest dla mnie to czy facet jest inteligentny, interesujący, czy dobrze nam sie rozmawia. a jesli chodzi o wygląd to stawiam przede wszystkim na ładny, szczery uśmiech, ogólnie na miłą twarz, proporcjonalna szczupłą(lekko umięsniona) sylwetkę i na długie włosy. wiec jak widac mam swoj typ tylko ze wzrost wcale sie tu nie liczy

Gość mhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Do autora: Co za bzdury, co niski jestes, i co z tego, no chyba zebys startowal do panny wyzszej od siebie to mialbys male szanse, ale ile jest dziewczyn o wzroscie srednim i niskim. Moim zdaniem liczy sie inteligencja, osobowosc, wyglad jako calosc a nie ze ktos jest wysoki, moze byc wysoki a niezbyt bystry i niezbyt przystojny np ludzie sa rózni a tak jak rózni sa ludzie tak rózne sa gusta i upodobania wiec przestan sie użalac bo nic Ci to nie da. Np dla mnie idealny facet moze miec max 175cm i tez by bylo super, sama mam 160.