Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HaUdaloSie

PRZESTAłAM PROSTOWAć WłOSY

Polecane posty

Gość HaUdaloSie

i jestem z siebie dumna :) Mam zniszczone włosy i stwierdzilam, że należy podjąć drastyczne kroki. Rzuciłam w kąt prostownicę. Może któraś jeszcze z dziewczyn? Wspierajmy się :)

nie, dziękuję :o bez prostownicy wyglądam jak Chopin po koncercie

Gość m.o.n
A ja używam prostownicy bardzo często a te głupie włosy nie chcą wypaść ;/ Tylko się bardzo zniszczyły.. A chciałabym mieć ich troszeczke mniej..

Gość mama9
Ja chyba tez przestane prostowac wlosy mimo,ze nie prostuje ich czesto. I tak mam rzadkie swoje wlosy a jak juz zrobie kucyka to mam doslownie takiego cienkiego ogonka i wstydze sie. Ja popalilam troche wlosy na poczatku jak kupilam,za dlugo przeciagalam przez pasma. Zamowilam dobra odrzywke KALLOSA i troche wlosy mi sie zregenerowaly. Marze o gestych,grubych i dlugich wlosach

Gość HaUdaloSie
Właśnie tez muszę się zaopatrzyć w jakąś dobrą odżywkę. Wierzę ze mi ównież się zregenerują :)

Gość rorko
prostuje włosy już 2 lata / grzywka i górne pasma - całość rzadziej ale jednak / moje włosy są ok. nie są zniszczone. mój sposób to dobra prostownica - ja mam ceramiczną , i dobra odżywka. stosuje szampon i odżywkę z glisskura z jedwabiem. jest efekt

Gość asienienienka
ja tez juz przestalam prostowac wlosy a kiedys robilam to bardzo czesto i mialam bardzo zniszczone wlosy do tego jeszcze dochodzily pasemka blond ktore niszczyly je jeszcze gorzej teraz juz nie prostuje modeluje je suszarka i o wiele lepiej wygladaja tylko potrzeba na to czasu i dobrych kosmetykow przedewszytskim zawierajacych jedwab, ja uzywam jedawb czysty na koncówki i mam tez swietna maseczke z łozysk z jedwabiem naprawde swietna polecila mi ja fryzjerka tylko w zakladach kosmetycznych jest drozsza dlatego kupuje ja na alegro teraz moje wlosy sa naprawde fajne jeszcze kilka miesiecy i beda jeszcze lepsze pozdrawiam

Gość HaUdaloSie
Asienienka, jaka to odzywka?:)

Gość asienienienka
to jest odżywka Sleek LIne naprawde mi strasznie pomogla i wlosy sie po niej fajnie rozczesuja i jest bardzooooo wydajna mi starcza na bardzo dlugoo

Gość asienienienka
chcialam jescze dodac ze o wiele lepiej jest modelowac wlosy suszarka na grubej szczotce niz prostowac

Gość HaUdaloSie
Dzięki Asieńko :) :*

Gość gość
O matko, pamiętam jak te prostownice pierwszego typu paliły włosy i się nierównomiernie nagrzewały. Też chodziłam z tragicznie zniszczonymi i wyrzuciłam swoja prostownice ;) dopiero rok temu zaczęłam znowu prostować gdy zapuściłam długie włosy i chciałam żeby ładnie wyglądały. Trochę się bałam, ale wybrałam prostownicę, która sama ustawia temperaturę z babyliss i nadal wszystko z nimi w porządku, ani trochę nie są przesuszone. Polecam jesli ktoś kiedykolwiek lubił prostować włosy :)