Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afera083

Ich dwóch i Ja

Polecane posty

Gość afera083

Ja się chyba wykończe! Kocha mnie dwóch facetów i nie mam pojęcia co mam robić! :(

czekac na trzeciego, poza tym możesz sobie tymczasem na dwa fronty lecieć- to nic trudnego, kwestia dobrej organizacji:P

Gość afera083
Dwa fronty są dobre na jakiś czas. Zaznaczę że jeden jest moim mężem ;)

a to zmienia postac rzeczy- tylko dwa fronty wchodza w grę:D no chyba, że rozwód chodzi ci po głowie:D

Gość afera083
Malzenstwem jestesmy 4 lata, ale cos miedzy nami wygaslo, juz go nie kocham, tyle klotni i rozczarowan przezylam, ale jestem do niego przyzwyczajona. A ten drugi mnie oczarowal i sprawia ze jestem szczesliwa :) Wiem ze zaraz napiszecie ze to chwilowa fascynacja. Naprawde nie wiem co mam robic. Zaryzykowac z tym drugim, czy pozostac przy mezu i sie meczyc dalej...

Gość afera083
A jak dziecko jest? Córka i tak ze swoim tata malo czasu spedza, bo tylko w soboty sie widzimy, a tak jest caly czas w pracy...:(

może się okazac, że to tylko zauroczenie, poczekaj jeszcze i zobacz w jakim kierunku się to potoczy. nie ma co pochopnie podejmować decyzji.

Gość afera083
Też tak mysle, chociaz to wszystko coraz bardziej mnie męczy :( Poczekac to dobry pomysł, ale mam nadzieje ze w koncu podejme jakas rozsadna decyzje, chociaz pewnie w takiej sytuacji nie ma rozsadnych decyzji.

Gość dobij mnie
odrzuć rozsądek kieruj sie sercem

Gość afera083
Z moim mężem nie da się rozmawiać bo on tego nie potrafi. Serce podpowiada mi bym odeszła do drugiego, a rozsądek pokazuje mi obraz mojej zbulwersowanej rodziny :( Dziecko jest najważniejsze to prawda, ale nie moze wiecznie widziec rodzicow odwróconych do siebie plecami

z kazdym można porozmawiać ,to nie jest żadne tłumaczenie, zmień podejście, nastawienie, pokaz chęci etc trzymam kciuki

Gość afera083
Serrrena - ja nie pierwszy raz próbuję naprawiać wszystko w swoim małżeństwie, ale nie udaje się. W końcu trza coś postanowić póki mam okazje ułożyć sobie życie inaczej. A mąz naprawdę nie potrafi rozmawiać o swoich uczuciach. Gdyby nie smsy to w ogole nie wiedzialabym co on czuje

Gość afera083
Chyba przyjmę ich naraz na sandłicza, jednego w kapicho a drugiego w grotę nestle

Gość dsffdsfdsasdsda
Jestem kobietą ale uważam, że powinnyście spojrzeć na siebie zanim zaczniecie wypisywać denne posty typu "facet=dupek". Ilekroć na forum wypowie się mężczyzna, który ma kochankę, wszystkie równo po nim jedziecie, wyzywając go od najgorszych. Jeżeli natomiast kobieta napisze "smutny" post typu "Kocham ich obu, którego wybrać" a potem jeszcze doda, że jeden z tych "obu" to jej mąż, to tylko klepiecie ją po plecach i "papierek" nagle traci dla was tę swoją świętość. Zastanówcie się trochę, bo tak naprawdę większość z was to faceci w sukienkach :/

Gość afera083
Małe sprostowanie - nie kocham ich obu. Uczucia do męża wygasły całkowicie, już zanim pojawił się w moim życiu ten drugi mężczyzna. A papierek pojawił się tylko dlatego że byłam w ciąży. W wieku 19 lat chce się być dorosłym, ale nie mysli sie pozniej o konsekwencjach swoich czynow. Ja zaszłam w ciąże i \"musiałam\" wziąć ślub.

Gość utrecht
a ja bym cie autorko wyrzucił z domu jakbym był Twoim mężem. Nie miałabyś kłopotów i rozterek. Takie gówniary z brzuchem zawierające ślub to potencjalne ku...rwy.

Gość olejzpierwszego
no wziela slub dzieciak odchowany - babka pewnie cale zycie byla na jego utrzymaniu... wozek jej moze nawet kupil... zadobrze jej i za lekko ma to poszuka nowych wrazen... no coz przynajmniej teraz wiadomo panowie - jak jest wpadka to zwiewamy, alimentow nie placimy i jest ok - bo jak chcesz byc ok to skończysz jak mąż tej kobity

Gość fan niefan
popieram powyższego. to samo sie tyczy dziewic. puknąć taką, mieć frajdę ale za żone NIE. bo po ślubie poprawi statystyki.

Gość afera083
Nie jestem na jego utrzymaniu, bo rowniez pracuje. A co do męża to nie powiem ze jest zły, stara się, ale dopiero teraz. Dopiero teraz gdy zauwazyl ze przestalo mi na nim zalezec...