Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosiberta

jeanine dla męża

Polecane posty

Gość rosiberta

witam, słyszałam, że podanie mężczyźnie tabletek antykoncepcyjnych dla kobiet spowoduje spadek jego libido i potwierdziło się to w przypadku mojego męża, po zużyciu kilku tabletek jego libido spadło i po około tygodniu wróciło do normy (dosyć wysokiej, kocham go ale nie lubię seksu tak bardzo jak on i są pomiędzy nami sprzeczki) chcę spróbować na stałe obniżyć poziom jego libido ale nie wiem jakie mogą być skutki uboczne stosowania jeanine dla mężczyzn, proszę o profesjonalną odpowiedź. anna 35 lat

Gość przede wszystkim rozwód

Gość lalalaal
jestes popierdolona jak lukrecja borgia, własnego meza truc, ty kurwo, jebana przez psiego chuja w dupsko bez wazeliny, pierdolona niedociesniona wagino !

Gość rosiberta
spokojnie on to lubi bo mnie kocha i nie chce mnie zdradzać, poza tym to nie jest tak że z mojej strony nic mu nie daję, a tak przy okazji napiszcie jak polubić seks analny lub też za pomocą jakich środków zrobić go znośnym dla mnie bo boli mnie kiedy we mnie wchodzi i czuję dyskomfort psychiczny a on uwielbia mój drugi otwór

Gość odradzam bo to sa
hormony żeńskie i moga narobić ogromny bałagan w jego systemie hormonalnym, krótko mówiac pewnie nawet go zabic

Gość urosna mu cycki
..mowie calkiem serio.