Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gazeta wyborcza

wizyta u ginekologa - help

Polecane posty

Gość gazeta wyborcza

Dzis na 17 mam wizyte u ginekologa. Pare ni temu ogolilam sobie tam w dole. Nie bedzie to jakos wulgarnie wygladalo? Dodam, ze ginem jest facet:((

Gość jioi
bedziesz wygladała jak ku rwa z ogolona pipą przeciez włosy to natura

Gość 959595
nie nie bedzie. nawet lepiej.

Gość lalalaal
a co on kurwa nie widział cipy ? pewnie jakieś zakolczykowane nawet do niego chodzą, a goła pipa ma byc wulgarna ? ile ty masz lat, 60 ?

Gość gazeta wyborcza
nie, mam ponad 20 lat. zawsze mialam taki zarost ale jak sie umowilam to pomyslalam sobie, ze jak sie ogole bedzie to schludniej wygladalo. a teraz niezbyt dobrze sie czuje taka wygolona i boje sie ze ten ginekolog sobie zle o mnie pomysli.

Gość A ja zawsze
sie gole czasami i na zero przed wizyta. Jakos nigdy o tym nie myslalam ze jakos wulgarnie to bedzie wygladac. Nie sadze zeby doktor zachodzil w glowe i myslal sobie cos o mojej malej. Nie twoja pierwsza ogolona on juz widzial...

Gość A ja zawsze
a pozatym co sie przejmujesz co on o tobie mysli?

Gość gazeta wyborcza
pierwszy raz ide do faceta ginekologa i moze przez to.

Gość wakeshima
a co za różnica jak tam pójdziesz. wierz mi, facet pewnie widział już tyle kombinacji, że żadna go nie rusza. ja raz chodzę wygolona, raz nie, zależy od nastroju, a ginowi nic do tego, co cię interesuje o czym pomyśli?

Gość still doll
stracilas cnote, ty łaskawie wszystkich facetów nie oceniaj własną miarą, bo nie każdy tak jak ty preferuje "wygoloną pipkę" :P

Gość gazeta wyborcza
Mam meza ktory juz mnie dawno rozdziewczyl:)) Do tej pory chodzilam zawsze do ginekolozek kobiet i to jest moj pierwszy raz, ze ide do faceta i to na szczegolowe badanie. Poradzila mi go sama tesciowa. Zazwyczaj kolo pipki nie gole sie ale pare dni tak se pomyslalam, ze jesli to zrobie to bedzie to bardziej estetycznie wygladalo. a teraz jak sie ogladam to nie podobam sie sobie wygolona. no ale moze rzeczywiscie lepiej o tym nie myslec. lekarza -jest po to by mnie wyleczyc a nie oceniac.