Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysiasta

Polcortolon - skutki uboczne

Polecane posty

Gość mysiasta

Mam otóż taki problem: 22 lipca dostałam jeden zastrzyk z Polcortolonu, 2 fiolki 40mg. Zastrzyk dostałam z powodu ciągłych problemów z nosem, zatokami, trudnością z oddychaniem i Bóg wie czym jeszcze [nie miałam robionych żadnych badań.. tylko lekarz rodzinny przepisywał mi ciągle tabletki typu np. Biseptol etc]. Najpierw nie skojarzyłam częstych bólów i zawrotów głowy, senności, braku apetytu z tym lekiem. Są to sterydy jak się niedawno dowiedziałam, ponieważ gdy kupowałam tylko 2 fiolki to nie dostałam pudełka i ulotki. Działanie jednej fiolki utrzymuje się od 2-4 tygodni. Jednak ostatnio, gdy miałam dostać okres około 7-8 sierpnia dostałam go 2.. lecz nie wiem czy można nazwać to okresem. Dostałam brązowych upławów.. jednak nie mają one brzydkiego zapachu, konsystencji twarożku, ani nie swędzi/piecze mnie w okolicach pochwy. Nie jest ich dużo, ale jednak niepokoi mnie to, iż to już tak długo trwa. Mam zamiar iść do lekarza, chociaż nie wiem, czy jest sens.. czy to samo nie ustąpi. Proszę o odpowiedzi.

Gość mysiasta
(pssst! to jest ten moment, w którym możecie udzielić odpowiedzi)*