Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mysiasta

Polcortolon - skutki uboczne

Polecane posty

Go艣膰 mysiasta

Mam ot贸偶 taki problem: 22 lipca dosta艂am jeden zastrzyk z Polcortolonu, 2 fiolki 40mg. Zastrzyk dosta艂am z powodu ci膮g艂ych problem贸w z nosem, zatokami, trudno艣ci膮 z oddychaniem i B贸g wie czym jeszcze [nie mia艂am robionych 偶adnych bada艅.. tylko lekarz rodzinny przepisywa艂 mi ci膮gle tabletki typu np. Biseptol etc]. Najpierw nie skojarzy艂am cz臋stych b贸l贸w i zawrot贸w g艂owy, senno艣ci, braku apetytu z tym lekiem. S膮 to sterydy jak si臋 niedawno dowiedzia艂am, poniewa偶 gdy kupowa艂am tylko 2 fiolki to nie dosta艂am pude艂ka i ulotki. Dzia艂anie jednej fiolki utrzymuje si臋 od 2-4 tygodni. Jednak ostatnio, gdy mia艂am dosta膰 okres oko艂o 7-8 sierpnia dosta艂am go 2.. lecz nie wiem czy mo偶na nazwa膰 to okresem. Dosta艂am br膮zowych up艂aw贸w.. jednak nie maj膮 one brzydkiego zapachu, konsystencji twaro偶ku, ani nie sw臋dzi/piecze mnie w okolicach pochwy. Nie jest ich du偶o, ale jednak niepokoi mnie to, i偶 to ju偶 tak d艂ugo trwa. Mam zamiar i艣膰 do lekarza, chocia偶 nie wiem, czy jest sens.. czy to samo nie ust膮pi. Prosz臋 o odpowiedzi.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mysiasta
;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mysiasta
(pssst! to jest ten moment, w kt贸rym mo偶ecie udzieli膰 odpowiedzi)*

Udost臋pnij ten post