Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz wkrotce mamusia

staranka od nowego roku-kto ze mna?

Polecane posty

ok,na razie znikam bo musimy jechac do kosciola zalatwic cos do slubu... papa

widze, ze jest tu jakas druga pola :P dziewczyny ja zmykam, moze bede wieczorkiem, jak bedzie ktoras to pogadamy :) buziaki🖐️

starasz sie o pierwsze dziecko pola? widze, ze dlugie starania za wami :( ale moze tym razem sie uda:)

Gość garderobiana
Hej dziołchy, pozwolę się przyłączyć do was. Mam dwie córki :) 10 Tośka i 5 Matylda, młode już troszku podrosły, więc czas na kolejnego potomka, chociaż długo wzbraniałam się przed tą decyzją.

Gość garderobiana
nie ma nikogo wieczorami? :)

Dzien dobry dziewczyny! ciesze sie ze dolanczaja kolejne kobitki ktore chca zajsc wkrotce w ciaze.razem bedzie nam razniej i mam nadzieje ze pomozecie mi uzbroic sie w cierpliwosc w oczekiwaniu na koniec roku.wiem ze myslenie o tym caly czas nie wplywa na mnie pozytywnie,ale nie potrafie inaczej,to jest silniejsze ode mnie.mam nadzieje ze z wami bedzie mi latwiej...

no fakt myślenie w kółko o tym nie jest najlepszym rozwiązaniem bo im bardziej się chce tym trudniej, najważniejsze to wierzyć i nie dać się zwariować;) a czas do końca roku zleci szybciej niż nam się wydaje:)

witam! widze ze na naszym topiku na razie cisza...teraz mamy sporo biegania wokol slubu wiec troche pomaga mi to w niemysleniu o dziecku.czas tez mi przez to szybciej leci. napiszcie dziewczyny cos wiecej o sobie,zebysmy sie lepiej poznaly. ja teraz musze leciec do pracy... buziaki