Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basia203

odstawienie tabletek anty a tradzik

Polecane posty

czesc, mam pytanko: tabletki anty (novynette) brala przez 2 miesiace (leczylam problemy ginekologiczne) i terapie zakonczylam chyba w grudniu. w czewrcu nagle dostalam strasznego wysypu na brodzie, policzkach i czole. lecze sie z tego ale poki co efekt jest marny. moje pytanie brzmi: czy to mozliwe ze tradzik pojawil sie po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych ktore bralam juz jakis czas temu (grudzien - wzglednie dawno)?

Gość nie bede na czarno
no niestety tak. ja tez chce odstawić po 1,5 roku cilest ale boje sie i dlatego tego nei robie :D bo nei wiem co gorsze skutki uboczne tabsów czy wysypany ryj. fuuu

ale zeby po przeszlo pol roku taki skutek sie pojawil? nie sadzisz ze to dziwne troche? rozumiem gdyby bylo to w nastepnym lub po 2 miesiacac ale po pol roku?

Gość dotty123
Ja co prawda nie brałam jeszcze tabletek anty, ale tutaj na forum wiele dziewczyn pisało o podobnych przypadkach. Dostawały wysypu dopiero po kilku miesiącach od odstawienia. I to jest własnie jeden z powodów odstraszających mnie od tabletek. A tak chciałabym spróbowac :(

czyli gdy zaczne znow brac tabletki antykoncepcyjne to tradzik minie? ile czasu potrzeba zeby zobaczyc widoczne efekty tabletek?