Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdzichu_z_plastikuLet_it_be2

Panowie! Mój tyłeczek sexy czy nie?

Polecane posty

Co myślicie o moim tyłeczku? Wiem, że mam nie ogolone nogi, ale byłam na wakacjach i zwiedzanie całkowicie mnie pochłonęło. To jak sexy czy nie? http://www.voila.pl/341/bjgx3/?1

Nie rozumiem o co ci chodzi Bush. Po prostu chciałam, żebyście ocenili, jak wam się podobam.

Gość el presidente
sami pederaści na kobiecym forum :/

Nie mogę być gejem, bo jestem kobietą,

Gość jacek59
Dla mnie Twój tyłek jest super.Już sobie wyobrażam,jak rozchylam te pięknie opalone pośladki i zagłębiam język .Ty byś jęczała i chciałabyś więcej.Wtedy bym wylizał twoją cipkę i wszedłbym aż po jądra w Ciebie. Tobą wstrząsnął by super orgazm i niwe musiałabyś pytać się na Forum czy masz ładne pośladki.Pozdro 600

jacuś59 no spełniłbyś moje najskrytsze pragnienia. Wiedziałam, ze niektórym mój tyłeczek może się podobać i być sexy.

Gość jacek59
W założeniu że jesteś dziewczyną a nie facetem,ale co ja piszę,taka piękna pupa może należeć tylko do super laski.Skąd jesteś? Może się spotkamy?

Gość Zdzichu_z_plastikuLet_it_be
No popatrz, właśnie chciałam ci to zaproponować, ale ja nie wiem czy ci sie spodobam. Odległością się nie martwmy, ja mogę dojechać w razie potrzeby.

Gość jacek59
Napisz coś więcej o sobie.Wiek ,miasto ,pragnienia.Czekam...

Jeszcze raz zaznaczam, ze to nie jest tyłek faceta.

Gość jacek59
To jest tyłek kobiety i myślę,że bardzo seksownej.Po kształcie pupy widać,że ta osoba musi być bardzo ostra i dynamiczna w seksie.

Co mogłabym o sobie powiedzieć? Może to, że często śnią mi się poplamione anteny satelitarne. Nie wiem, co mogą oznaczać te sny, ale napewno coś ważnego. Oprócz tego mam straszne suche stopy. Moją największą pasją jest tłoczenie kuli, jak żuczek gnojownik. Może dlatego właśnie, kiedy nie chodzę boso, z butów wystają mi garści słomy. Lubię również wyrywać skrzydełka muchom. Ale mam w rodzinie wiele ciekawych hobby. Na przykład moja ciocia Adelajda prawie bez przerwy pisze o hibernacji. Z kolei największym osiągnięciem mojego brata to spontaniczne drapanie się po pośladkach. Zaznacze tu tylko, że są prawie tak piękne jak moje. Mój wuj Pafnucy ma zgrubienie na kolanie. Ja to zgrubienie odziedziczyłam na plecach, dlatego mam lekkiego garba. Nie utrudnia mi to jednak w jakiś szczególny sposób życia. Bardzo cenie sobie to jak wyglądam. I jestem wdzięczna moim grodzicom, za to jaką mnie stworzyli. Na pewno jeszcze zdąrze Ci powiedzieć wiele rzecz na mój temat. Ale teraz twoje kolej. Nie wiem w dalszym ciągu czy jestem w Twoim typie, dlatego postanawiem, że wkleje moje zdjęcie w całej okazałości. http://www.voila.pl/380/g5e70/?1 Jak Ci się podobam? Co jeszcze chcesz o mnie wiedzieć? Mam nadzieję, że zaakceptujesz mnie taką jaką jestem. Jestem bowiem bardzo szczęśliwą kobietą, mimo tego, że już od wielu lat jestem kleptomanką. Czekam...

Gość a ja lubie fajnie
RANY ale masz zajebistą doopencje!! tylko kopniaka sprzedać:p

Tak, przyznaje, że jestem dość aktywna w seksie. jacus59 i jak ? Co ty na to? Kiedy moglibyśmy się spotkać?

Dlaczego?? Dlaczego nic nie piszesz? Czyżby Twoje słowa okazały się tylko pustymi, nic nie znaczącymi deklaracjami puszczonymi na wiatr? Czy ja nie zasługuje na czyjąś miłość? Bo co? Bo jestem trochę inna z wyglądu. Przecież sam mówiłeś, że podoba ci się mój tyłeczek. Czy nie to powinno być teraz ważne? No proszę cie...

Gość jacek59
Jak zobaczyłem całe zdjęcie to tym bardziej chciałbym,aby ktoś wylizał mi fiuta

Gość Buahahahahahahah
hahahahahahahaha !!!!

Gość disgusting
bleee

Chyba jesteście dla mnie za bardzo niesprawiedliwi. Przecież pisałam już na samym początku, że byłam na wycieczce i całkowici pochłonęło mnie zwiedzanie. Dlatego po prostu zapomniałam się ogolić. Muszę przyznać, że mam z tym pewien problem. Nie panuje nad moim zarostem. Rośnie jak oszalały. Zupełnie jak u faceta. Dlatego zaczęłam się uczyć nosić archaiczne abażury. Zobaczym jaki będziem mieć wyniki. Dodam tylko jeszcze dla zainteresowanych moją osobą, że lubię katalogować wyrzucone garnki. Jeśli ktoś jest mną zainteresowany możne bez pardonu pisać. Ja się nie gorsze.