Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pogrom_idiotek

Kto jako jedyny z całej klasy nie ma w ogóle profilu na nk?

Polecane posty

Gość Pogrom_idiotek

Bo u mnie nawet najbardziej zatwardziałe dziewczyny założył sobie profile, dołączyły do klasy i teraz niegdyś pełne młodzieńczego buntu poetki wydymają pomalowane usteczka na nowych fotkach :P Nie mówię, że to źle. Ot znak czasu. Tylko ja jedna twardo obstaję za nie wystawianiem swojej facjaty publicznie i wciąż dostaję denne zaproszenia od osób, z którymi się eufemistycznie mówiąc nie lubiłam. Są tu na kafe jeszcze jacyś antyspołeczni? :D

Gość ppp23
tak samo mysle jak Ty

Gość dramat i masakra
ja

Gość FGFHGFJMFHM
wiesz ze ostatnio liczylam osoby z mojej klasy z liceum na n-k i jest ich 30 a ze mna bylo 31 czyli tylko mnie nie ma :D i nie zamierzam zakladac :P

Gość Pogrom_idiotek
Nauczona doświadczeniem, nie pytałam wcześniej. Wiadomo na kafe jak ktoś nie jest piękny, to chociaż bogaty, jak nie bogaty to lubiany etc. Najlepiej wszystko naraz :P.

Gość Pogrom_idiotek
U mnie też tylko mnie brakuje. I nie żebym była jakimś metalem, punkówą, dziewczyną tragicznie brzydką czy kujonem. Raczej biłam rekordy w wagarowaniu, chociaż stopnie i tak miałam niezłe:P. Nie o tym jednak. Po prostu dla mnie to od początku była druga fotka. Jestem na tyle młoda, jeszcze studiów nie skończyłam, by utrzymać kontakt z ludźmi których lubię bez użycia nk i swoich pozowanych przed lustrem zdjęć :). Miałam w klasie same dziewczyny i jak patrzę na ich profile... Kicz i lans... Szkoda. Normalnych fotek i osób na palcach u jednej ręki policzyć. Najlepsze, że się wzajemnie nienawidziły a teraz jedna drugiej: jaka śliczna jesteś :D. Nie, naprawdę. To nie dla mnie. Ale jestem jedna jedyna. Może ze mną jest coś nie tak :P

Gość dramat i masakra
u mnie w klasie nawet jeden nazisto-nacjonalista się wpisał:P powiedziałem sobie ,że jak ten koleś się znajdzie a w ogóle da znak życia to ja też założę, ale po krótkim zastanowieniu podziękowałem. z tymi co mnie obchodza mam kontakt, nawet jeśli żałuję ,że ktośtam, cośtam...to cóż, oni tez o mnie nie myślą:classic_cool:

Gość dramat i masakra
a co tam inwigilowac:P że się koleżankom biust o 20cm w dół obsunął:classic_cool: żadna atrakcja

Gość Pogrom_idiotek
A już miałam iść na psychoterapię :classic_cool:. Za wyjątkowych toast! :D Cokolwiek to znaczy :P

ja tez nie mam ale sa tez osoby z klasy co nie maja.nie mam i nie zaloze tez nie jestem brzydka wrecz przeciwnie jak bym chciala sie lansowac to bila bym wszystkim na glowe ale po co to? mnie to smieszy jak niektorzy stoja nie przy swoich autach albo wstawiaja zdjecia z turcji lub majorki

Gość dramat i masakra
nie na psychoterapię, tylko do łazienki i ćwiczyć usteczka do robienia tzw. karpia:P no i nieodzowne zdjęcie z Twoim "misiem", " toba na Majorce" aha i nie zapomnij założyć profilu swojemu psu i noworodkowi:D

Gość mmmisery
hahaha... pogrom idiotek rozumiem masz profil na nk ale nei ma tam twoich zdjęc i ok - rozumime to -nei każdy ma potrzebę pokazywac się na nk - a czasem można odnaleźć dawnych znajomych... A Wy laski skąd wiecie skoro nei macie swojego porfilu na nk kto z waszej klasy ma?? Co tworzycie fikcyjne konta żeby sobie pooglądac innych i poobgadywać jacy to oni nie nieidelani?? sorry ale jak dla mnie to traci cholernym fałszem... a i mam profil na nk i mam tam zdjęcia - mam nadzieję ze nei wyginam tam pomalowanych usteczek - choć kto wie jak co kto widzxi :)

Gość dramat i masakra
ja wim co się dziej bo włąśnie mam dobrego kumpla z liceum:P aczkowliek stad chciałbym go przeprosić bo ostatnio oglądałem jakieś blachary podane na kafe i mu dodałem do znajomych:P

Gość Pogrom_idiotek
Ja też miałam na chwilę profil fikcyjny, ale pisali za to do mnie ludzie, którzy mylili mnie z pewną telewizyjną gwiazdką, chociaż dane były zupełnie zmyślone i oprócz imienia i nazwiska niepasujące do owej kobiety. Oczywiście moje klasowe gwiazdki się nie połapały i myślały, że pisze do nich jakaś babka przez pomyłkę. Ach ta inteligencja :classic_cool:. Ale to było jeszcze na początku nk, kiedy nie było tam kont superdup itp. :)

Gość dramat i masakra
jeszcze trochę i głupie dupy zaczną zakładac profile swoim testom ciążowym...w końcu to tez potencjalny znajomy:classic_cool:

Gość Pogrom_idiotek
Ok, dopowiem, bo wpis mój pojawił się po pewnej wypowiedzi. Swoje konto założyłam jeszcze kiedy nie było mojej klasy w ogóle na nk. I tak sobie zimowało, bo o nim zapomniałam. Od początku byłam na nie, ale pomysł mnie zaciekawił. Jednak jego realizacja nie bardzo. Konto skasowałam i nie używam. Do jak to ujęłam inwigilacji użyłam konta swojego chłopaka. Tyle w tym temacie. :)

dobre z tym testem:D a tak swoja droga znam goscia,ktory zalozyl swojej niedawno narodzonej corce profil.dla mnie to przegiecie

Gość Pogrom_idiotek
Z pewnością, jak profile mają już majtki i tyłki :P Ja mówię o tym, co widzę u siebie. Połowa zdjęć sprzed lusterka, im większy negliż, tym lepsza zdjęcie. Nawet największe kujonki odsłaniają swoje piersi i są chwalone przez dziewczyny, które się z nich jawnie śmiały. Niestety miałam wredną klasę. Na forum założyły nawet temat o konkursie na najlepszą metamorfozę, gdzie się podniecają swoim wyglądem. Fakty z życia. Nie mój wymysł, czy wrodzony cynizm. Jedynie wpadłam w ostatnio w dziwne przygnębienie, bo nawet dziewczyny po których spodziewałabym się czegoś więcej dały się wciągnąć w tą zabawę. Ale to wybór każdego. Ja tylko szukam podobnych sobie. Nic więcej. :) Sorry, że tak na dwie raty, ale miałam telefon.

Gość dramat i masakra
tzn. ja nie jestem na nie, bo np, ludzie w wieku moich rodziców, o ile nie sa anty_informatyczni to korzystają z tego serwisu po ludzku... ja osobiście jestem na nie gdy muszę podawac swoej dane, imię ,nazwisko itd. a niestety znam "potęgę" googli:O

Gość Pogrom_idiotek
Ja także. A potęga kafe jest jeszcze gorsza. Zdjęcia z nk pojawiają się tutaj czasem kilka razy dziennie. Znak czasu :P

Gość dramat i masakra
na dobrą sprawę, lecąć po łebkach jesteśmy tutaj ile?? 4 do6 może 7 lat po maturze:O a po co dzieciakom , które od września będą się nawalały w ławkach profil na naszej klasie, żeby być??? na dobra sprae, jak klasa była zgrana to w przeciągu 4-5 lat po maturze było jakieś spotkanie, ludzię się chętnie spotykali, utrzymywali kontakt, jak nie to po kiego grzyba wysyłac sobie "uprzejmości" które sobie można o kant dupy rozbić, bo pewnie siedzi ktoś przed kompem i czyta i tak sobie myłśi, Boże jak dobrze ,że tej "kurwy" czy kutasa 5 lat nie widziałem/łam:P

Gość ppp23
lans , lans i zwyczajne dziadostwo , piekne usmiechy , na pokaz wszystko , kojarzy mi się to z taka scena z filmu o Pawlaku i Kargulu ( nie pamietam dokladnie tytulu)- tam wlasnie Pawlak zdjecie rodzinne dla brata z ameryki robil wystawijac na pokaz traktor telewizor i reszte co wartosciowszych rzeczy

nie mam konta raz zajrzałem z pół roku temu i była większość ludzi we wszystkich szkołach do których chodziłem ale mnie tam na100% nigdy nie będzie :D bo i po co? Dla odnawiania znajomości których nigdy nie miałem? bez żartów :D :O

Gość bum bummm bziummm
wiesz ja nie uwazam ze nk to cos zlego hehe owszem bardzo mnei smeiszy jak lasencje paraduja polnago w domu albo w stroju bikini.. hmm a moze to normalne tak chodzic po domu?? hmmm powoli ten portal sie zameinia cos w stylu fotki albo epulsa heheh dobrze ze jeszcze oceniac nei mozna ;p hehe hmmm moze sie starzeje?? hmm bardzo milo ejst spotkac po latach pewne osoby dowiedziec sie co tam u nich slychac no ale troszke zalosne jest np nabijanie sobie jak najwiekszej ilosci kumpli... ja osobiscie posoadam konto na nk [: ale bez fotek moze cos tam kiedys dodoam.. ale tak ogolnie ze spoleczenstwem ostatnimi czasy malo wspolpracuje heheh ale to chyba przez depreche.. [:

Gość gruszkówka 50 volt
ja też nie mam profilu na nk i jakoś żyje :P

Gość aaaaauuuuaaaa
nie mówmy nikomu co kto ma robić bo chyba tego sami byśmy nie chcieli ;) ktoś chce mieć profil i takie a nie inne zdjęcia to jego sprawa