Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cała_ona

jak wygladał wasz pierwszy raz .... c=tzn czy to był taki spontan czy planowane

Polecane posty

Gość trrr
spontan, bylismy ze soba 3 m-ce, wytrzymalismy ze soba 4 lata... do dzis zaluje ze nie bylo tak jak chcialam...

Gość trrr
nie jestesmy :) cale szczescie ...

bo ja ze swoim jestem juz hmm...4 miesiac ... i była okazja zeby sie pyknąc ale ja sie bałam... qrna ... a ja taka jakas chyba dziwna jestem

Gość imoen
niecałe dwa tygodnie, spontan, ale z zabezpieczeniem :P

moj 1 raz? nie bolalo mnie ale tez nie wspominam jego zbyt dobrze ,szkoda gadac ,byl to spontan poprostu tak jakos wyszlo ...czy zaluje?tak i to nawet bardzo a dlaczego? nie kocham tego faceta mimo to jestem z nim

Gość Ewelajna08
"pyknąć" hehe nie lepiej poczekać i robic to z milości a nie pod wplywem emocji.. ??

Gość Ewelajna08
ItsOnlyMexx_20 dlaczego z nim jestes skoro nie kochacie sie ??

Gość trrr
ja myslalam ze to bedzie facet na cale zycie, po 4 latach odszedl bez slowa do innej...

Gość Ewelajna08
trrr wspołczuję :*

Gość A u nas było
raczej spontanicznie spotykaliśmy się od 3 m-cy, miło wspominam:) I nadal jesteśmy razem

no nie wiem bo ja sie szybko zgodze na takie zabawy :p to on pewniesobie pomysli aaa że łattwa jest i bede mógł z nią robic wszystko bo mi ulegnie ... a ja wlasnie tak nie chce ... bo wiem ze te 3-4 miechy to chyba tak za szybko... poczekac...ale ile ... czy pobawic sie w antykoncepcje i w i wtedy dzialac? pomocy ...

Gość nie moge
u mnie było 1 raz po pół roku bycia razem, było to niezbyt fajne doświadczenie, po tym zdarzeniu dopiero po.... oj po 2 latach bzyknęliśmy się znowu, przez 2 lata inny rodzaj seksu był. Po takim czasie ten pierwszy raz był w sumie trochę lepszy tyle że na początku mnie bolało, w sumie każde następne kilka razy tez bolało ale za każdym razem mnie, może musiałam się "rozepchać" ;)

Chcialam, ale troszke sie balam wpadki bo sytuacjia w rodzinie byla taka kiepska i napieta....on hehe chcial ale nie nalegal az wkoncu sama mu powidzialam ze juz jestem gotowa (bo sie wyprowadzialam z domu i takie tam ) no i powiedzialam mu to jakos krotko przed swietami jaka to byla niespodzianka...

Gość nie bede na czarno
Ja swój miałam piękny choć spontaniczny, było miło, z partnerem byłam 1,5 roku. miałam wtedy 17,5 roku. Jestesmy razem do dziś , czyli 4 lata, niczego sie nei bałam i każdy raz z nim jest coraz cudowniejszy:)

bo od pazdiernika bede na studiach ( bogu dzieki ze na dziennych )wiec waidomo daleko od domu i bedziena weekendy przyjezdzała ... to moze sie zdarzyc co nie co ....rozsządne to... \"niewielka \" co Ty na to ? czy poczekac do swiąt ... qrna ...a 3 listopada ma urodziny...to taki prezent.... nie wiem :/

Gość nie bede na czarno
cała_ona -> ja czekałam bo chciałam z miłości i w tym jedynym , przez półtora roku poznalismy sie bardzo dobrze , w razie wpadki wiedziałam że moge na niego liczyć. Nie pozwoliłabym sobie na sex z peirwszym lepszym po kilku tygodniach. Radze ci sie zastanowić , mój nawetraz nei nalegał , nei popędzał.

Gość nie bede na czarno
prezent? bo mu sie oddasz? proszę cie. nei takei prezenty masz mu dawać , musisz być zupełnie pewna tego chłopaka , i czuć że on cie naprawde mocno kocha i zadba o ciebie nei tylko w łóżku. Po ile macie lat i czy to twój peirwszy raz by był?

zaadłuzyłam sie i to bardzo ... i cały czas mi chodzi mysl po głowie co z tym zrobic... wiadomo ze jak sie spotykamy to jakies tam migdalenie jest...;D moze poczekac jeszcze tak za 2 - 3 miesiace..

wiesz co u mnie to sie akurat tak samo zlozylo ze swietami w innej sytuacji nie wiem czy tak bym na"prezent" to zrobila.

Gość nie bede na czarno
też mi sie tak wydaje , a migdalenie wiadomo , hormony , zauroczenie, zakochanie :D skad to znam... Zastanów sie dobrze , życze wam jak najlepiej:)

Gość Po dwóch tyg
W moim przypadku spontan :) ale pragnęłam jego jak nigdy w życiu. Nie spałam z nikim wcześniej, czyli chciałam swojego 1 razu :) Miałam wtedy 20 lat, on 24 :) dzisiaj mam 26, on 30 jesteśmy nadal ze sobą i kocham go jak nikogo na świecie. Co chwilę o nim myślę. Bylismy ze sobą 2 tygodnie jak 1 raz się kochaliśmy, wiem wiem.....bardzo szybko. NICZEGO NIE ŻAŁUJĘ :) pewnie byśmy kochali sie po tygodniu, ale miałam okres :) Znaliśmy się dłużej......to nie było tak że poznałam go m-c wcześniej i po 2 tygodniach bycia ze sobą oficjalnie jako para poszliśmy do łóżka. Przez ten tydzień w którym miałam okres robiliśmy inne rzeczy :) Ja nie byłam jego pierwszą, ale kilka rzeczy przeżł ze mną 1 raz - chociaż tyle ;) Oooo....i teraz o moim szczęściu myślę ❤️

Gość ajjj
mój był cudny - najlepszy jaki przeżyłam, z facetem z ktroeym bylam rok.Chcial sie zenic. Ale w tym zwiazku dobry byl tylko sex -za dobry!!! aj jak sobie pomysle to chetnie bym do tego wrociła,ale on już dawno w Kazachstanie................;(