Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyrassa

jestem nieszczęśliwa

Polecane posty

Gość tyrassa

od tych burz i zmiennego napięcia prądu popsuła mi się zamrażarko-lodówka na którą wydałam ponad 3 tys zł :-( Na serwisie odmówili mi naprawy Zostałam bez lodówki jestem załamana :-( jestem roztrzęsiona ? jak mam teraz odżywiać rodzinę bez lodówki ?

Gość onnnaaaa18
kup druga :)

Gość starcilas cnote
kurde tez problem

Gość tyrassa
dla mnie to tragedia !!!! 3300 wywaliłam w błoto jak moja rodzina będzie teraz żyć ?

Gość tyrassa
popsuła się bo była jakaś niska faza prądu i wszystko migotało powinnam ją wtedy wyłączyć nie zrobiłam tego odmówili zreperowania bo to nie z winy producenta czy mogę wezwać jakiegoś faceta od lodówek ?

Gość komunista z Laosu
trzeba było nie zakładać rodziny

ehhhh ludzie, zastanawiam się czym wy myślicie? Przecież burze się zdarzają i myślenie - że \"mi sie to na pewno nie przytrafi\" jest głupie. Czy nie pomyslelicie o tym aby się poprostu ubezpieczyć? Ubezpieczyłam swoje mieszkanie, przy burzy miesiac temu siadł mi telewizor nowiteńki ktory miałam 1,5 miesiąca i amplituner, dostałam odszkodowanie . Gdybym go nie miała wyłabym do ksiezyca.

pamiętam, żę była podobna sytuacja gdzieś w mojej rodzinie..to wiecie co powiedzieli? że gdy jest burza to należy niezwłocznie wszystko powyłączać z prądu...koniec było rozmowy w tym temacie..określili to jako ewidentna wina klienta..