Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lara

kogo zapraszac

Polecane posty

doradzcie mi czy powinnam zaprosic starych znajomych tzn kolezanke z mezem. Ja bylam u nich na weselu ale to bylo pare lat temu. teraz nie utrzymujemy kontaktu, jedynie jak przypadkowo sie spotkamy i tyle sie widzimy. Nie wiem czy powinnam ich zapraszac na moj slub i wesele mimi że nie spotykamy sie juz, skoro ja u nich bylam. doradzcie

Gość blackcat
jeśli to było parę lat temu i już nie utrzymujecie kontaktów to jej nie zapraszaj :o

Gość hhtp
nie widzę sensu zapraszania kogoś z kim teraz nie utrzymuje się kontaktu tylko dlatego że kilka lat temu było się u jego na weselu... to tak jak zaprosić dalekie ciocie które widuje się raz na 5 lat...

Gość ja mam inny problem
mam wielka rodzine, wszyscy praktycznie mieszkaja kolo siebie. Z moim narzeczonym chcemy urzadzic male przyjecie weselne, bo nie bawia nas takie wielkie weseliska (u mnie w rodzinie to na 200 osob minimum). No i teraz problem, bo chcemy rodziców, rodzoenstwo, chrzestnych i dziadków oraz paru naszych najlepszych przyjacioł. razem około 40 ludzi. Rozpetała sie afera, ze jak tak mozna. Ze co sobie rodzina pomysli :) naprawde nie mam ochoty na wielkie wesele zeby tylko kuzyneczki miały temat do plotek, a ciotki krecily nosami, że wodka nie taka, a że orkiestra siaka. Jak przekonac rodziców?

Gość hhtp
najlepiej powiedzieć że to wasze wesele i takie sobie wymarzyliście, do tego zapłacić za wszystko... wielu rodziców nie da się przekonać po prostu, bo mają zupełnie inne marzenia i nieraz wogóle nie liczą się z tym czego chcą ich dzieci ważne by zaprosić wszystkie ciotki po kolei

Gość ja mam inny problem
http no włąsnie :( a ja nie potrzebuje takiej swity w tym dniu dla nas najwazniejszym :) poza tym nie mam zamiaru rok przygotowywac wszystkiego na wielkie weselisko, bo nie mam na to czasu. Mieszkam i pracuje za granica, wiec wiadomo, ze nie bede jezdzic comiesiac do Polski, zeby sprawdzic czy wszystko gra.