Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sofiasas

sprzedam suknie ślubną -INDIA firmy Pronovias

Polecane posty

Gość sofiasas

Sukienka w rozmiarze 36/38. Na wzrost około 173 cm + obcas 8 cm. Pierwsza właścicielka. Przepiękna koronka ozdobiona koronkami , suknia doskonale sprawdziła się na ślubie i na przyjęciu, ma fenomenalny tren, który bardzo ładnie się podpina. Dzięki temu cudnie faluje, i ładnie prezentuje się podczas tańca. Jest bardzo wygodna bo jest lekka i po odpowiednim dopasowaniu nie potrzeba biustonosza ani gorsetu. Na ślubie zrobiła furorre. Na zdjęciu katalogowym wydaję się że na dole jest bardzo wąska ale tak nie jest.Jeśli ktoś potrzebuje na maila mogę przesłać więcej zdjęć niekatalogowych. Kupiona w salonie Madonna w Warszawie w lipcu 2008 r za 3590 zł + 250 złoty za długi welon. Ja sprzedać chcę wszystko za 2000 zł. Przymiarka: Warszawa, proszę pisać na maila http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=7.india

Gość to świetnie...
oj szkoda, szukam czegoś w rozmiarze 34, i najlepiej ecru, albo jakiś inny kolor,ale nie biały. Ładna ta twoja kieca, no szkoda.

Gość sofiasas
Dziękuje :) Sukienka na metce ma 38 gdyż mam dość pokaźny biust a potem dopasowana była już do sylwetki a więc trudno mi powiedzieć jaki ma teraz rozmiar. Jeśli mi podasz maila to moge przesłać Ci kilka zdjęć jak na mnie leżała bo może okazać sie że to jednak 34, hi Pozdrawiam, S.

Gość tequilka nielognieta
sliczne kiecka, szkoda, ze za maz nie wychodze jeszcze ;-)

Gość to świetnie...
ja biust mam akurat mały :-/, w pasie 60 cm, w biodrach 90, więc 38 rozmiar mimo wszystko chyba dość ciężko będzie dopasować

Gość to świetnie...
Bardzo dziękuję za zainteresowanie, ale godzinę temu przymierzałam właśnie Indie przyjaciółki mojej kuzynki, ona ma slub za tydzień i po nim mogę ją już brać. Jeszcze raz dziękuję :)

Gość sofiasas
Ja dzisiaj zmierzylam siebie i moje rozmiary to 87 w biuście, w pasie 73 , a w biodrach 87. Długość sukenki to 135 cm, czyli od biustu do ziemi z przodu. Pozdrawiam, S.