Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orange Dżedaj

Ani słowa o seksieeee!

Polecane posty

moze o jedzeniu? wlasnie jem jogurt z platkami, mniam:)

Hot Ty chyba od frytek jestes uzalezniona?:) ja lubie fryty z mc donalda:)

ja jeszcze lubie dobra pizze zjesc, taka włoska....z pieca......mniam!!!!! ogolnie uwielbiam jesc, choc nie widac po mnie :D

Make me smile kochana, co u Ciebie? lepsze samopoczucie dzis??

w sumie to chyba nie ma nic lepszego...tak sobie poryczalam dzis ze dwa razy teraz mi przeszlo zajelam sie konferencja na gg z daunikami kochanymi i jakos mi przeszlo....ale bedzie dobrze! musi byc i tyle...:)

Marrrgerita nie wiem, czy farciara, bo wygladam jak skeletor :p u mnie kazdy kilogram mniej to masakra...a ja bym chciala miec pupke, cycki i zaokraglone bioderka:)

make pewnie że będzie dobrze a Ty głupolku chciałaś nas zostawić ciocia hot na to nie pozwli

make me smile na pewno bedzie dobrze!!! wierze w Ciebie! moj nowy nie odzywa sie odkad wyjechal na wakcje- dzis juz 5 dzien ale nie poddaje sie i sama tez nie napisalam do niego:)

enjo kochana ja Ci oddam gdzie tylko chcesz mam do oddania 15 kg:P bierz ile tylko chcesz;p trzymasz sie bardzo pieknie !! wytrwaj słonko bo warto bedzie:)

ja tu jestem mistrzem wytrwania i mówię wam laki że wam tez się uda i wogóle mamy siebie i jest git

ja tez sie ciesze, ze Was poznalam:) naprawde, pisanie z Wami to mega przyjemnosc:) a jakbysmy sie wszystkie spotkaly razem to byloby zajebiscie!!!!!!!!!!!!!!

enjo a ten twoj kochana patafian to se w kulki leci i tyle takie moje zdanie jest....bo jakby komus zalezalo to by sie tak nie zachowywal...napisanie chociazby jednego slowka zajmuje pare sekund:)