Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orange Dżedaj

Ani słowa o seksieeee!

Polecane posty

tez jest:D:D:D make me smile dasz rade:* nie łam sie tylko zabardzo, wg mnie to on nie wiem moze chce wrocic tylko nie wie jak sie za to zabrac albo boi sie stracic ciebie na dobre:)

a ja tez mam chcice i tak mysle by swego exa wykorzystac:) kuzwa trzy miesiace bez seksu porażka:( obecnie mam maly dostep do kompa jest u mnie moj siostrzeniec i ciagle gra w gry!!!:( wiec rzadko tu jestem. enjo a jak tam odzywa sie ten Twoj? kurde niektore rozpoznaje no ale niektore nie? abyss whisper? pestka 4?dzaga pks? kto to?:(

Gość dzaga z PKS-u
kurcze, wrocilam z wakacji i znow zaczynam myslec o tym draniu. po co ja sie tak zameczam? najgorsze jest to, ze zawsze przed okresem mam czarne mysli, a po przechodzi jak reka odjal. mozecie sie tylko domyslic w ktorym stadium jestem obecnie. potrzebuje slowa otuchy.

Gość dzaga z PKS-u
lieblichkeit- a ty kto?

kurwa sobie wyobrazcie mam jutro spotkanie z szefowa;/ wyjdzie na to ze bedziemy my musialaly zlodziejke oskarzyc;/ no masakra po prostu;/

ja też w pracy:O bo urlop jednak dopiero od czwartku a ja się kuźwa uczyc muszę bo 2 pierwsza poprawka 6 druga i nasępna 22 umręęęęęęę marggerita musimy dać radę

w sumie niedobrze ja bym wolała wtorki środy i czwartki bo w piątek to już weekend a poniedziałek tak zaraz po to też się nie chce :P

a tak wogóle to jak samopoczucie maszkary :D marrgerita dasz radę przynajmniej nie będziesz sama trochę głupia sytuacja ale cóż life is brutal

łeeeeeeeeee to fajnie piczo miałaś ale może K bedziesz częściej widzieć w te inne dni :) chociaż tyle :D a tu na pocieszenie odemnie 🌻

no to może dlatego tobie zmienili żebyście więcej byli razem nie denerwuj się Ciocia Ci meliske zaparzy

Gość dzaga z PKS-u
dziewczyny, jak czesto myslicie jeszcze o bylych?

ja w sumie dużo myślę ale tak o niczym konkretnym znaczy dużo no tak sobie pomyślę że był w moim życiu i że go nie ma i że napewno lepiej i że czeka mnie coś lepszego a on niech się puszcza z wypłoszem z jakimś sentymentem wzruszeniem albo cierpieniem to nie:O bo wali mnie on niech spada z tym swoim wielkim zakutym łbem :D

lieblichkeit fiut sie nie odzywa....6 dzien! a niech sie utopi na tym jachcie.... A jak Twoje samopoczucie??????????

Gość dzaga z PKS-u
ja tez mysole codziennie. ale sa to rozne mysli. czasem wspomnienia milo spedzonych chwil, za chwile pytania, dlaczego to sie wszystko skonczylo. potem nienawisc. nastepnie obojetnosc. widze, ze jeszcze nie doszlam do siebie calkowicie. ale najwazniejsze to, ze nie mysle juz o nim zaraz po przebudzeniu i nie tak czesto :-) wczesniej, na poczatku bylo tak przez jakies 3 miesiace.