Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aNdżElikKaH

czy ufarbowałyścieby się na bląd?

Polecane posty

Gość aNdżElikKaH

muj hłopak mię namawia zebym sie na blad ufarbowala czt on ma na mysli zeby na glowie sie ufarbowac na blad czy na cipcie tez pomuszcie blagam bo mi na nim zalerzy

jak ufarbujesz sie na cipce to wtedy tak szybko nie zajdziesz w cionze mowie ci plemniki zdychaja od zoltego koloru wlosow:)

Gość aNdżElikKaH
nie wierze w takie BZDURY!!!!! jakie tu wypisujesz jaja sobie robicie a ja serrio sie pytalam

na blond, nigdy!!!!!CHYBA ZE ZWARIUJE; CHLOPAK NIECH WYJDZIE NA PANIENKI TO BEDZIE MIAL TLENIONA BLONDI;ALE MASZ CHLOPAK;A

Gość opityo.kmujhny
mu chodzi o głowe

widzisz ja sie tam depiluje i co mam syna:) a jakbym miala zółte włosy to napewno bezdzietna bym jeszcze byla

Gość Zdzichu_z_plastikuLet_it_be_2
Nie farbuj swpjej cipki na blond, bo nie zajdziesz w ciąże. Ostatnio nawet amerykańscy naukowcy ze Stanley's Beer w Oklahomie udowodnili, że jasny kolor włosów (a w szczególności blond) stanowi naturalną barierę przed wnikaniem plemników w głąb kobiecego ciała! Te zaskakujące doniesienia zostały opisane w jednym z medycznych miesięczników i wpisane na światową listę dziewictwa kulturowego.

Gość aaaaaaa...hahah
Twój mózg już jest BLĄD.

Potwierdzam, Zdzichu wie co mówi. Były nawet przypadki pojawienia się zupełnej bezpłodności u farbowanych blondynek. Pisali o tym w The Johnny Walker Journal. I w Beefater.