Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

espanolaaaa

Czy nie macie czasami problemu...

Polecane posty

... z dodawaniem komentarzy na wrzucie??? Jeśli macie, to co robicie w takich przypadkach??? Czy w ogóle da się coś zrobić??? Próbuję różnych rzeczy, trzymając strzałkę na \"ok\" wciskałam \"enter\", ale mi wyskakiwał komunikat, że plik jest już w moich ulubionych, a przecież wcale nie chciałam dodać pliku do ulubionych tylko skomentować... Wciskałam \"Shift\" i \"r\" ale też nic się nie działo, odświeżałam stronę chyba 10 razy, dalej nic, nie mam już pomysłów, co jeszcze można zrobić:(

ja nie mogę dodawać :o jak już mi się wyświetla ten kod i wpisuje to potem dupa bo dalej nie pójdzie ... wkw się i już nawet nie pisze nic

Właśnie do tego momentu jest wszystko w porządku, naciska się "wyślij komentarz" , wpisuje się ten głupi kod, naciska 1000000000 razy "ok" i wtedy jest.... no właśnie. Dupa blada:( Niedługo rozwalę sobie myszkę od wciskania tego głupiego "ok"! A i tak nic nie wyślę:( Myślałam, że to wina mojego "super szybkiego" internetu z Orange, ale teraz widzę, że nie tylko ja tak mam. Ostatnio nawet nie mogłam się zalogować:(