Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wieska_xD

Nie moge przefarbowac włosów

Polecane posty

mam pewien problem nie moge sobie przefarbowac włosów na blond ... z ciemnego brązu ... :/ napoczątku farbowałam normalną farbą z schwarzkopfa ale chyciło mi tylko odrosty które miałam ... a reszta włosów została taka sama ... ;( potem kupiła jakiś krem w kiosku do rozjasnianaia wlosow za 5 złoty w baiło-niebieskim pudełku ... idzisiaj robiłam blond szamponetką ....z Joanny i nic ... co ja mam zrobić .... u fryzjera bedzie drogo ?

Gość oflololaoa
Odpuść. Blondyny są zazwyczaj postrzegane, jako głupie i puste lale. :P

Gość kierowca z dlugim stazem
Prosze nie obrazac blondynek!!!!!!!! Pewnie sama chcialabys na byc!!!!! ,(

A ja odradzam ogólnie farbowanie się na blond i rozjaśnianie włosów. Potem każda farba będzie ci schodziła z włosów, bo stracisz pigment. Nie mówię już o tym, jak to wysusza włosy. :)

fryzjer rozjasni Ci w 2 godziny ale lepiej rozlozyc to na 2 razy i powoli rozjasniac, to nie bedziesz miala takich zniszczonych wlosow

ja zeszlam z cimnego brazu na blond u fryzjera calkowity koszt to jakos ok 140zl pierw sciagnela mi kolor i miesiac chodzilamw takich jakby rudych i potem za miesiac pasemka na to zrobilam i juz;]]

Gość oczywiście że istnieje
To tak serio, czy jaja sobie robisz?????

nie rób rego z włosami. ja mam długie, gęste włosy. są ciemne, ale zawsze farbowałam na brąz ciemniejszy, żeby im nadać charakteru. kiedyś mi wpadło do głowy rozjaśnić włosy od spodu i zrobić blond. no... i się zaczęło. rozjaśnianie na 2 razy. pomarańcz na włosach. później farba- okay. uszło. ale włosy siano, jakby syntetyczne, zniszczone. wychodziły garściami. dobrze, że nie próbowałam tego na całych włosach. minął rok, a kilka kosmyków od spodu nadal się regeneruje. nie polecam zdecydowanie

Gość ja robie bardzo drobny belejaż
mniej niszczy, dłużej nie widać odrostów i naturalniej wygląda, zwracam uwagę na to czy fryzjer pracuje na farbie z mała ilościa amoniaku wtedy włosy się tak nie niszczą.... sama farbą w domu bym się nie odważyła....

ja farbuje włosy mojej mamie juz od odawna na blond i ma swietne wlosy a naturalne ma czarne .... : ) Ja swoj naturalny kolor mam ciemny blond ... ostatnio farbowałam na ciemny brąz i teraz dużo osób mi zwraca uwage że mi brzydko w tym kolorze .... i co ja mam robić a chciała bym mieć jasny blond