Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaiuchaaaa

co z tym zrobic?

Polecane posty

Gość Kaiuchaaaa

byłam z facetem 2 lata. w czasie naszego zwiazku koleś lubił mi dawać prezenty... jezdzilismy nawet razem na zakupy. mam w szafie mnóstwo ciuchów od niego , multum bizuteriijest tego naprawde dużo. rozstalismy sie pewien czas temu. gdy sie ostatnio zobaczylismy bylam w rzeczach które mi kupil , strasznie sie patrzył.... o co mu chodzi? czy powinnam nakładać ciuchy od niego mimo, ze juz nie jestesmy razem? czulam sie upokorzona tym spojrzeniam....(ciuchy sa naprawde ladne, bardzo nam obojgu sie podobaly) co teraz zrobic? czu je wszystkie wyrzucic czy dac z tym spokoj i normalnie je nosic?? :( ps nie jestem materialistka!

Gość angelika457643
wrzuc do wora i na caritas!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mistrzyni drożdżówek
to zależy jak się z tym czujesz... możesz je wywalić, ale co to da?

Gość gfdgfgfgf
to tak jak z pierscionkiem nosisz albo nie

nos ciuchy i bizuterie. dostalas to od niego, byl to prezentt, chcial ci to dac, dal a ty to nos. przeciez mu nie kazalas tego kupowac, nie zmuszalas go do tego.

Gość ko les
pierscionek zarenczynowy lepiej oddac

ja na razie nosiłabym tylko ciuchy, biżuterie, tylko wtedy, kiedy miałabym pewność, że go nie spotkam (skoro tak źle Ci było z jego spojrzeniem).

Gość Mała Kaśka
pierscionka nie mam. mam pare par kolczyków, troche naszyjników i duzo ciuchów. chce w tym chodzic bo rzeczy sa naprawde ładne... ale głupio sie czuje gdy on tak na mnie patrzy! w gruncie rzeczy to prezent , kupil je dla mnie! ehh... nie wiem co robic;/

Gość ko les
sprzedaj to wszystko i kup zato nowe rzeczy i bedzie ok

Mała, on patrzył na Ciebie. Pewnie nawet nie pamięta, że akurat te ciuchy kupowaliście razem. Chyba, że jest metroseksualny, to wtedy na pewno pamięta. Normalni faceci nie pamiętają nic z wyjątkiem sukienki, w której ich kobieta była na pierwszej randce.

Gość wysmiewczyni
no uwazam ze on kupil Ci te ciuchy a nie wypozyczyl na czas trwania zwiazku. Wiec powinnas je uzytkowac dalej, chyba ze sama sie zle z tym czujesz. Inaczej jest z pierscionkiem zareczynowym bo ten ma symbolizowac wasze zareczyny i oswiadczac wszystkim w kolo ze jestes czyjas narzeczona, wiec jesli zrywacie to powinno oddac sie pierscionek ktory byl wyrazem ze cos trwa wiec gdy to sie konczy rowniez symbolika powinna byc zdjeta.

normalni facieci nie pamietają co kobieta miała na pierwszej randce...