Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

awera

fantazja fantazja fantazja jest dla kazdego

Polecane posty

Ostatnio mam taka fantazje, ze zabawiam się wibratorem, jestem strasznie napalona obok leży mój facet patrzy na mnie ja wpcham sobie go coraz głebiej ii gdy juz jestem rozpalona na maxa przysuwam sie do mojego partnera i zaczynam go pieścić oralnie kończymy razem ;) było by zajebiście szkoda, że ani faceta nie ma ani wibratora;)

widzę nikt nie chce ze mna pofantazjować;) możecie napisac coś sprośnego bo nudzi mi się w to słoneczne popołudnie :D

Gość hajmie
awera a masz może ochote na pogawędkę na tlenie ? pozwolisz że się odezwę teraz? Tez troszkę mi się nudzę, a fantazjować i intymnie rozmawiać bardzo lubie. AAaa i tez jestem samotny. Pozdr

zapomniałem se coś w stopkę wstawić :( zastanawiam się nad cytatem z kaśki, nie wiem tylko czy będzie dla was do przełknięcia. :o

Gość TodD
wibrator powoduje, że nie bedziesz mogła miec pózniej dzieci chyba ze juz je masz a jak nie poproponuje inaczej :P

Gość fsvfv
Jakaś taka uboga ta twoja fantazja. Tylko na tyle cię stać? To cię naprawdę podnieca??

Gość Feliks Edmundowicz Dzierżyński
fantazja z lekka po chooju, ale tzytze ma niezłe

Gość Edward Nożycoręki Junior
sprawdź pocztę :)

Gość usaale
coto za baran ten TodP jakie on kśiąszki czyta hyba że jest z rodziny Giertycha i Radia Maryja