Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcvvc

Sukienka na studniówkę

Polecane posty

Gość vcvvc
Od przybytku głowa nie boli, najwyżej kupię sobie jeszcze inną ale tą chcę i tak i zastanawiam się, czy nadaje sie na studniówkę

Gość pyczys
za skromna jak na taka uroczystosc!!!! wybierz lepiej cos bardziej fajniejszego albo zginiesz w tlumie:((((

Gość vcvvc
Nie martwię się o zginięcie w tłumie... :) Moja przyjaciółka, która miała studniówkę w tym roku miała b. skromną małą czarną ale wyglądała w niej świetnie, bo jest ładna i ma ładną figurę, a pasztety założyły jakieś królewskie suknie do ziemi i wyglądały śmiesznie

Gość tttttrhfhfhfhhfdfhhfd
spoko kieca

Gość nervica
sukienka może i ładna, ale nie wydaje mi się, żeby była odpowiednia na studniówkę. studniówka to bal, więc nie wiem jak możesz twierdzić, że ktoś wyglądał śmiesznie w sukni do ziemi.

jaa tez mam w tym roku studniowke :):) wiec mozemy razemposzukac hehehe tylko mi sie Twoja sukienka nie cche otworzyc;/

sukienka jest spoko, ale na studniówkę się raczej nie nadaje. Na taki bal nikt nie przychodzi w sukience przed kolano. Nie musi być od razu do ziemi, ale chociaz za kolano.

Gość czy-to-wazne
podoba mi się nie powiem ee ja sukienki będę szukać w grudniu jeszcze na pewno mi się gust do tego czasu zmieni

Pasztety, dziewuchy... Co Wy wogóle za slownictwo macie :o troszkę szacunku do ludzi :o

Gość ws
gust jak gust, moda sie napewno zmieni :) U mnie na studniowce ( 4 lata temu - matko jaka ja stara ) bylo duzo roznych sukni, ale wiekszosc byla koloru bordo - nie popelniaj tego bleud:P I przed kolano to raczej nie szukaj... zdecydowanie ladniej wygladaja te za... ot taka okazja, pozniej bedziesz miala okazaje nosic krotkie.. a na taka dlugo to juz praktycznie ostatnia i jedyna okazja :)

Gość czy-to-wazne
myślę że będę szukać długiej czarnej ale zobaczymy krótkie też są ciekawe ;)

ja jestem niska i chyba długa sukienka raczej nie wchodzi w grę jak myslicie? już miałam gorsetową dwa lata temu na studniówce chłopaka kolor brąz wygladała ślicznie ale chyba jednak chcialabym wygladać jednak na troszkę wyższą jak można uzyskać taki efekt?