Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to..juz..koniec

Rosja chce zrzucic bombe jadrowa na Polske!!

Polecane posty

Gość zamiast sie klocic
I to ma byc 3 tajemnica? :D

Gość rthz nl ja tez
w takim razie zwracam honor🖐️:)

Gość rthz nl
Tak, "Polska wyjdzie obronną ręką" - będziemy nowym supermocarstwem :classic_cool: 🖐️

Gość ptasi ogon
Nie wierze jakoby rozpetala sie wojna aczkolwiek, za ojczyzne zgine jesli trzeba bedzie :D

Gość przeciez 3 tajemnica
tak, bo bede u nas rosly banany, a wiadomo tam gdzie sa banany tam rzadzi sie swiatem.jescze raz powiem, ze tajemnice fatimska znaja tylko 3 osoby. wiec te teksty , miedzy innymi ten z przepowiednia, to tylko liczne transformacje w tym temacie

Gość rthz nl
Dobry ten tekst z bananami :classic_cool:

Gość ktoras tu pisala ze zacznie
sie od rosji i ze murzyn ma byc prezydentem USA a Polska zNIKNIE. nIECH SIE MALPA OKRESLI GDZIE TE KOORWA PIERDOLY WYCZYTALA.

Gość zamiast sie klocic
Z tego co wiem, to czarny zostanie wybrany papiezem

Niestety mam obawe że ruscy są przygotowani do wojny. a amerykanie niestety nie :(. i chyba ruscy chca wykorzystac fakt ze w usa rzadzi glupiec i uderzyc zanim amerykanie wybiora kogos madrzejszego. :( zalatwia nas tak samo jak w 1939r. na kilka lat zanim zdazylibysmy sie przygotowac do odparcia ataku :(.

Kaczora nbym o nic nie obwiniał bo wyraźnie widac że ruscy szukają [retekstu więc co by nie zrobil to oni i tak cos wymyślą. zresztą sikorski to dopiero wstyd prze światem :)

Gość hannibal lecter mm
ej jak nas ruskie najada to kto bedzie placil za gaz praD? straca klientow tylko:D modlmy sie zeby nie..

Gość budietka
kaczor jest za imulsywyny.. i za kłótliwy.. I wygadal się publcznie ze tarcza jest przcwi ruskim!!! I wojna jest poniekąd z jego winy!!! brak mu profesjonalizmu!!!

Gość patrząc racjonalnie
to koniec albo poczatek konca ,ruscy nas zabiją

Gość do ruska
a potem amerykanie zetra was w proch

Gość amerykanie nie zaryzykują
powiedzą - dajcie spokuj, pogadajmy o pokoju, dośc tych znisczeń,. wystarczy że Polska starta w proch - a Rus powie, no okay możemy pogadać, po co ginąć jak jeszcze tyle butelek wódki do wypicia i tyle panienek do zaliczenia

Gość Rasijski sajuz
za polszą amerykanie nawet nie zapłaczą :classic_cool:

Gość hannibal lecter mm
to ajsne ze nikt nam nie pomorze jak w 39' :o

Gość nie ma ratunku
no to uj,bedziemy oglądać własne wnetrznosci,musimy to przyjąc z godnoscią

Gość nie ma ratunku
kuźwa ,obym nie musiał umierając patrzeć w odbyt Myrevina

Co za idioci. :D Lepiej martwcie się tym, żeby wam ktoś nie zrzucił kIottza na klatę, a nie terkotaniem rusoli.

Gość MRK_Z2 milcz prymitywie
nie zabiraj głosu siusioku jak poważni ludzie rozmawiają.

Gość to..juz..koniec
3 tajemnica fatimska zostala ujawniona w 2000 roku, niestety nie mam czasu szukac tego artykulu gdzie bylo to napisane, jest tylko mala czesc ujawniona bo na calosc nie zgodzil sie papiez , stwierdzil ze wybuchlaby panika swiatowa, sa tam ponoc okrutne nie do opisania meki jakie bedzie musiala przechodzic ludzkosc i tylko rozaniec moze nas uratowac, tak bylo tam napisane czesc ta zostala ujawniona zeby ostrzec ludzi, grzesznikow i wierzacych , zeby zaczeli sie modlic do Boga, poniewaz jest coraz wiecej zla i cierpienia , grzechu niech kazdy mysli co chce , do mnie jakosc to przemowilo

Gość Jestem młody......
Ehhhhh , też to do mnie przemówiło , ale ja bym wolał , żeby zaatakowali Polskę niż od razu bombę, było by więcej szans na przeżycie ... , Ucieczka z kraju do innego , Obrona , Obronna Pomoc , i takie tam , a jak bomba to pstryk i nas nie ma , i USA by tylko zbierało , nasze szczątki ..... :/ Lipa z tym co będzie ... Ludzie módlcie się , żeby tego nie było , lepiej teraz niż wcale. Jak niektórzy tam piszą , że nie wierzą w Boga , to ich sprawa , ale żeby potem nie było , Modlenie błaganie o przebaczenie ..... :( . Więc oby było dobrze. (

Gość Bolka i Lolka
Chuje wam w dupy glupie polaczki. wyparujecie jebane komuchy..przynajmniej polska bedzie oczyszczona z takich jak wy! WYPARUJECIE!