Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość putrajaya

Jakie sanatorium nad morzem polecacie?

Polecane posty

Gość putrajaya

Witam, Mobilizuje mame ze wszystkich sil by w koncu jechala na zasluzony wypoczynek najlepiej do jakiegos dobrego sanatorium nad morzem,ale jest uparta jak wol.Macie moze swoje jakies sprawdzone miejsce,mama cierpi na bole kregoslupa,nog,problemy ze stawami.Chodzi o atrakcyjne polozenie,poziom osrodka,cena nie gra istotnej roli.Z gory dziekuje

Gość takie
Polecam sanatorium ENERGETYK w Międzyzdrojach

Gość Mielno-Unieście
Ośrodek Rehabilitacyjno - Wczasowy SOFRA Sp. z o.o. 76-032 Mielno - Unieście ul. Chełmońskiego 2 - z leczniczą dietą oczyszczająca warzywno-owocową

Kołobrzeg ma dobry mikroklimat i szczerze polecam - byłam tam kilka razy i z pewnością wrócę.

Gość adrienna3
Ja natomiast mogę polecić ośrodek we Władysławowie a konkretnie to sanatorium http://www.messawladyslawowo.pl/ Obecnie mozńa tam wykupić sobie całe pakiety pobytowe. Czyli noclegi plus wyżywienie. Ośrodek oferuj***ardzo dobry standard. Na miejscu jest wielu specjalistów, u których można sobie zarezerwować profesjonalne masaże oraz zabiegi. Mają tam świetne spa. Samo Władysławowo również bardzo przyjemne. Jest to świetna baza wypadowa do zwiedzania okolicznych miejscowośći.

Gość malaga778
W mojej ocenie najlepiej zajrzeć tutaj http://www.ideaspa.com.pl . Jest tam cała lista różnorodnych obiektów sanatoryjnych znajdujących się nad morzem. Każdy z hoteli ma szeroką ofertę zabiegów leczniczych i relaksujących. Wyszukiwarka ułatwia znalezienie konkretnej oferty. Zaletą jest to, że rezerwacji można dokonać online.

Gość gość
Czy koniecznie musi być to sanatorium nad morzem? Wydaje mi się, że przede wszystkim sanatorium powinno oferować jakość, a później dopiero skupiać się na miejscu, w którym jest. Ja w tym roku zdecydowałam się na ofertę uzdrowiska/sanatorium w Cieplicach. Co prawda nie jest nad morzem, ale oferta, którą znajdziesz na ich stronie www.uzdrowisko-cieplice.pl zdecydowanie zachęciła mnie do wyjazdu.

Gość gość
Ja próbuję przekonać moją mamę do pójścia do lekarza po skierowanie do sanatorium. Ma problemy z kręgosłupem i rehabilitant już dawno temu mówił jej, ze powinna regularnie jeździć na turnusy. Na tej stronie https://zdrowie.enel.pl/artykul/sanatoria-i-uzdrowiska-co-mozemy-zyskac-dzieki-leczeniu-uzdrowiskowemu-i-wczasom-zdrowotnym przeczytałam, że z NFZ do sanatorium można wyjechać raz do roku, czy to prawda? Zastanawiam się też jaki jest koszt wyjazdu samemu bez skierowania, czy ktoś z was się może tym bliżej interesował? Będę wdzięczna za nawet orientacyjną kwotę, bo może po prostu wyślę tam mamę na wakacje, zamiast standardowego wyjazdu nad morze.

Gość gość
witam kto jedzie do sanatorium cieplice domu zdrojowego 17 sierpnia ????? karol851985@o2.pl

Gość gość
Ja polecam odwrotny kierunek czyli góry a dokładnie Góry Izerskie i http://www.uzdrowisko-swieradow.pl/. Świetne miejsce. Można odpocząć psychicznie, naładować baterie. Wycieczki piesze i rowerowe a wieczorem zabiegi w spa :) Ja się zdecydowałam na wyjazd do tego miesca z powodu moich problemów z kręgosłupem. Oczywiście wykupiłam pakiet gdzie były 4 zabiegi terapeutyczne i o dziwo od 2tygodni plecy bolą mniej

Gość Kolos
Witam forumowicze, polecam w Ciechocinku sanatorium Eden http://www.eden-ciechocinek.pl/, mają bogatą ofertę wystarczy spojrzeć na ich stronie. Osobiście brałem udział w programie antystresowym i z sanatorium wyszedłem uśmiechnięty i pełen pozytywnych emocji. Serdecznie polecam !

Gość gość
Musi być nad morzem! Spamerzy, załóżcie sobie inny temat i tam wtykajcie swoje reklamowe śmieci. Ma być plaża, fale, morza szum i morski jod. Tężnie odpadają!

Gość Patrycjaaaaaa1
Definitywnie super uzdrowiskiem jest Grand Lubicz w Ustce! Na prawdę miejsce jest znakomite pod każdym względem, obsługa kosmos, jedzenie nie do zjedzenia bo jest tak dużo, spa super, basen nie śmierdzi chlorem! Pokoje schludne, ładne, jakby tydzień wcześniej urządzane! Zdecydowanie warto pomyśleć o tym miejscu ;D

Gość Qanka
Na pewno ten hotel: grandlubicz.pl/ Jedzenie - 5+ atrakcje do dzieci standard i obsluga hotelowa - 6+ Masaże znakomite, lokalizacja obiektu również super - spacerek nad morze trwa chwilkę! Warto zajrzeć do tego obiektu.