Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 putrajaya

Jakie sanatorium nad morzem polecacie?

Polecane posty

Go艣膰 putrajaya

Witam, Mobilizuje mame ze wszystkich sil by w koncu jechala na zasluzony wypoczynek najlepiej do jakiegos dobrego sanatorium nad morzem,ale jest uparta jak wol.Macie moze swoje jakies sprawdzone miejsce,mama cierpi na bole kregoslupa,nog,problemy ze stawami.Chodzi o atrakcyjne polozenie,poziom osrodka,cena nie gra istotnej roli.Z gory dziekuje

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 takie
Polecam sanatorium ENERGETYK w Mi臋dzyzdrojach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mielno-Unie艣cie
O艣rodek Rehabilitacyjno - Wczasowy SOFRA Sp. z o.o. 76-032 Mielno - Unie艣cie ul. Che艂mo艅skiego 2 - z lecznicz膮 diet膮 oczyszczaj膮ca warzywno-owocow膮

Udost臋pnij ten post

Ko艂obrzeg ma dobry mikroklimat i szczerze polecam - by艂am tam kilka razy i z pewno艣ci膮 wr贸c臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adrienna3
Ja natomiast mog臋 poleci膰 o艣rodek we W艂adys艂awowie a konkretnie to sanatorium http://www.messawladyslawowo.pl/ Obecnie moz艅a tam wykupi膰 sobie ca艂e pakiety pobytowe. Czyli noclegi plus wy偶ywienie. O艣rodek oferuj***ardzo dobry standard. Na miejscu jest wielu specjalist贸w, u kt贸rych mo偶na sobie zarezerwowa膰 profesjonalne masa偶e oraz zabiegi. Maj膮 tam 艣wietne spa. Samo W艂adys艂awowo r贸wnie偶 bardzo przyjemne. Jest to 艣wietna baza wypadowa do zwiedzania okolicznych miejscowo艣膰i.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malaga778
W mojej ocenie najlepiej zajrze膰 tutaj http://www.ideaspa.com.pl . Jest tam ca艂a lista r贸偶norodnych obiekt贸w sanatoryjnych znajduj膮cych si臋 nad morzem. Ka偶dy z hoteli ma szerok膮 ofert臋 zabieg贸w leczniczych i relaksuj膮cych. Wyszukiwarka u艂atwia znalezienie konkretnej oferty. Zalet膮 jest to, 偶e rezerwacji mo偶na dokona膰 online.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy koniecznie musi by膰 to sanatorium nad morzem? Wydaje mi si臋, 偶e przede wszystkim sanatorium powinno oferowa膰 jako艣膰, a p贸藕niej dopiero skupia膰 si臋 na miejscu, w kt贸rym jest. Ja w tym roku zdecydowa艂am si臋 na ofert臋 uzdrowiska/sanatorium w Cieplicach. Co prawda nie jest nad morzem, ale oferta, kt贸r膮 znajdziesz na ich stronie www.uzdrowisko-cieplice.pl zdecydowanie zach臋ci艂a mnie do wyjazdu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja pr贸buj臋 przekona膰 moj膮 mam臋 do p贸j艣cia do lekarza po skierowanie do sanatorium. Ma problemy z kr臋gos艂upem i rehabilitant ju偶 dawno temu m贸wi艂 jej, ze powinna regularnie je藕dzi膰 na turnusy. Na tej stronie https://zdrowie.enel.pl/artykul/sanatoria-i-uzdrowiska-co-mozemy-zyskac-dzieki-leczeniu-uzdrowiskowemu-i-wczasom-zdrowotnym przeczyta艂am, 偶e z NFZ do sanatorium mo偶na wyjecha膰 raz do roku, czy to prawda? Zastanawiam si臋 te偶 jaki jest koszt wyjazdu samemu bez skierowania, czy kto艣 z was si臋 mo偶e tym bli偶ej interesowa艂? B臋d臋 wdzi臋czna za nawet orientacyjn膮 kwot臋, bo mo偶e po prostu wy艣l臋 tam mam臋 na wakacje, zamiast standardowego wyjazdu nad morze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
witam kto jedzie do sanatorium cieplice domu zdrojowego 17 sierpnia ????? karol851985@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam odwrotny kierunek czyli g贸ry a dok艂adnie G贸ry Izerskie i http://www.uzdrowisko-swieradow.pl/. 艢wietne miejsce. Mo偶na odpocz膮膰 psychicznie, na艂adowa膰 baterie. Wycieczki piesze i rowerowe a wieczorem zabiegi w spa :) Ja si臋 zdecydowa艂am na wyjazd do tego miesca z powodu moich problem贸w z kr臋gos艂upem. Oczywi艣cie wykupi艂am pakiet gdzie by艂y 4 zabiegi terapeutyczne i o dziwo od 2tygodni plecy bol膮 mniej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kolos
Witam forumowicze, polecam w Ciechocinku sanatorium Eden http://www.eden-ciechocinek.pl/, maj膮 bogat膮 ofert臋 wystarczy spojrze膰 na ich stronie. Osobi艣cie bra艂em udzia艂 w programie antystresowym i z sanatorium wyszed艂em u艣miechni臋ty i pe艂en pozytywnych emocji. Serdecznie polecam !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Musi by膰 nad morzem! Spamerzy, za艂贸偶cie sobie inny temat i tam wtykajcie swoje reklamowe 艣mieci. Ma by膰 pla偶a, fale, morza szum i morski jod. T臋偶nie odpadaj膮!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Patrycjaaaaaa1
Definitywnie super uzdrowiskiem jest Grand Lubicz w Ustce! Na prawd臋 miejsce jest znakomite pod ka偶dym wzgl臋dem, obs艂uga kosmos, jedzenie nie do zjedzenia bo jest tak du偶o, spa super, basen nie 艣mierdzi chlorem! Pokoje schludne, 艂adne, jakby tydzie艅 wcze艣niej urz膮dzane! Zdecydowanie warto pomy艣le膰 o tym miejscu ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Qanka
Na pewno ten hotel: grandlubicz.pl/ Jedzenie - 5+ atrakcje do dzieci standard i obsluga hotelowa - 6+ Masa偶e znakomite, lokalizacja obiektu r贸wnie偶 super - spacerek nad morze trwa chwilk臋! Warto zajrze膰 do tego obiektu.

Udost臋pnij ten post