Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawniczkajfgdjffde

to sie nazywa osiagnieciedrogie panie

Polecane posty

Gość prawniczkajfgdjffde

witaj ,mam 28 lat w wieku 23 lat urodzilam coreczke.Studiowalam zaocznie ,skonczylam prawo .Obecnie nie pracuje w zawodzie ,ale jestem przedstawicielem handlowym i zarabiam najmiej 8 tys na miesiac nawet do 13 z premiami .Mam cudownego meza lekarz-ginekolog zarabia drugie tyle co ja .Mamy 3-pietroy domek w centrum Poznania ,nowe samochody z salonu ...i srednio co dwa miesice jezdzimy za granice na wakacje -egipt/tunezja/Dominikana .Jestem dumna ze mam dziecko i tyle osiagnelam w zyciu .... i co dla chcacego nic trudnego tylko nie zaradne kobiety...poswiecaja sie tylko karierze ja potrafilam pogodzic jedno z drugim

Gość pomarzyć dobra rzecz
ale ty kurwa przesadzilaś

Gość a ja mowie ze to
prowokacja ocena:1/10 😴

Gość pierdolisz jak malo kto
co dwa miesiace wakacje???????

Gość z torbielami..
jak ma na naziwko maz? bylam ostatnio u gina i mi dobrze palcem chcial zrobic :o wlasnie w poznaniu czy przyjmujecie w domu ? to byl prywatny gabinet:(

Gość nie zgodzę sie z toba
studia nie są wyznacznikiem wiedzy,liczy sie mądrosc zyciowa i to ,jakim jest się człowiekiem.Po chuj mi Twoje studia ,jesli nawet szkalnki wody mi nie podasz ,a rodzicow jak najszybciej umiescisz w domu starcow ?

trzy pietrowy domek?????takich pasztetow juz sie nie buduje,chyba ze to trzypietrowy psychiatryk i jestesci na trzech pietrach

Gość PUSTAKI SĄ WSRÓD NAS

Gość nie zgodzę sie z toba
ja przerwałam studia :medycynę ,bo moj narzeczony jest bogatym Szwajcarem i nie musze ani sie uczyc ani pracowac.To dopiero łatwe zycie 🖐️

Gość osiągnięcie
też mi coś... jak znam życie to może i osiągnięcie, ale z tego co wiem pracując żeby zarobić tyle kasy, to trzeba nieźle czas poświęcać. A mąż ginekolog pewnie robi po godzinach i to ostro, żeby tyle zarobić. a kto wychowuje Twoje dziecko? Niania? Rodzice? Czy może wszyscy po trochu?

Gość istnieja istnieja
te bzdury mozesz opowiadac koniowi:D niech sie posmieje:classic_cool: a co!

Gość prawniczkajfgdjffde
czysta zazdrosc:) zal mi was ...wierzyc sie nie chce ze mam tak dobrze prawda?;) ale najwazniejsze ja o tym wiem :) wy nie musicie mi wierzyc

Gość prawniczkajfgdjffde
dziecko chodzi do prywatnego żlobka ,(1000zl -na miesiac) ja pracuje od 10 -16 :) czasami moge zostac w domu i dzwonic po klientach

Gość prawniczkajfgdjffde
jeszcze rano o 8 wstaje i ide na silownie taka jestem ambitna;) chciaz ostatnio mi sie nie chce

Ja Ci nie zazdroszcze, raczej żal mi Cie że siedzisz teraz na cafe pierdolisz glupoty zamiast zając się rodziną, co chciałas osiągnąć dowartościowac się faktem że ktoś Ci może zazdrościć? Moze i skończyłas studia ale jestes głupsza niz ustawa przewiduje

Gość prawniczkajfgdjffde
yem coope :classic_cool:

Gość prawniczkajfgdjffde
teraz pije piwko i czytam wasze wypociny;) ...relaksuje sie i nic w stanie nie jest mnie zdenerowowac ,a corka z mezem na basenie:)

Gość fdwefcwfew
0/10 bo czytalam wczesniejsze klotnie na topikach o karierowuiczkach i rodzących

jestes pierdolnieta jak malo kto.ktos kto faktycznie tyle zarabia nie chwali sie na forum a i bllee.piwo myslam ze ty koniaczki popijasz

Gość prawniczkajfgdjffde
:) dziekuje ze mnie wysluchalisie ,pozdrawiam:)

Uważaj bo alkoholiczką zostaniesz i cały twój dobytek pójdzie na wino marki wino, ale ja ci tego nie życze, powodzenia!

pustaki sa wsrod nas ;) nie dziekuje ,zeby nie zapeszac:) Lubie sobie po pracy wypic 1-2 piwka dla odsteresowania