Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maksymalnie zdenerwowowana

moj facet wydaje wszytkie pieniadze

Polecane posty

Gość maksymalnie zdenerwowowana

W skrocie jest tak, ze oboje zarabiamy naprawde dobrze, mniej wiecej po rowno, razem mamy trzynascie tysiecy zlotych netto. To jest kupoa forsy. Na tyle pieniedzy moja mama musi pracowac 10 miesiecy. Moj facet natomiast swoja pensje potrafi przepuscic w tydzien. na co wydaje? Na plyty z muzyka. Mamy w domu cztery tysiace plyt, sa wszedzie, na specjalnych polkach zrobionych dwa lata temu nie ma juz miejsca. Plyty leza na podlodze, w kartonach, na stole, na biurku, w kuchni a nawet w szafce w lazience. W lasnie pojawil sie nowy regal w sypialni - na plyty. Nie ma dnia, zeby listnosz nie przyniosl zawiadomienia, ze cos jest na poczcie. Z dobrego serca powiedzialam zeby nie taszczyl tego ciezaru, moj facet odbiera na poczcie. Mam juz dosc. Dzsiaij przyszedl rachunek za karte kredytowa. Moj facet zwykle chowa te rachunki ale sie zapomnial i zostawil na stole. Wiecie ile wydal w tym miesiacu? 5682,32 zlotych. Z tego wychodzi, ze z wyplaty na inne wydatki zostalo mu 800 zlotych. Te inne wydatki to wizyta w sklepie z winylami i zamowienie nowych polek na plyty. Dzsiaij nie zdzierzylam bo moj facet zapytal czy moge mu pozyczyc stowke do konca miesiaca ... bo nie ma na jedzenie. Zapytalam czy nie ma zadnych oszczednosci. Nie ma, po dwoch latach pracy, gdzie w pierwszej zarabial ponad 3 tys, a teraz ponad 6 od roku i on nie ma nawet 100 zlotych oszczednosci. Wszytko wydaje na plyty. Wszytko. Jestem zdruzgotana. Ja staram sie odkladac kazda zlotowke, zyc oszczednie, kupowac ciuchy i buty tylko na wyprzedazach, oszczedzac na czym sie da, zeby za pare lat kupic mieszkanie za wlasne pieniadze a nie brac kredyt na 30 lat a on nie ma zadnych oszczednosci. Zadnych. jak mam myslec o przyszlosci z nim ... po klotni uslyszalam, ze przesadzam, ze pieniadze sa jego wiec ma je prawo wydawac wedle uznania. W tym miesiacu uznal, ze nie zaplaci czynszu, o czym dowiedzialam sie po fakcie bo akurat wypatrzyl na aukcji jakiegos bialego kruka za bagatella - 400 zlotych. nie no, ja juz niemoge. mam go ochote wypieprzyc przez okno razem w tymi plytami.

Gość z torbielami..
boze ma facet jakies hobby niech je ma glupia zolzo:o niech on podliczy ile na ciuchy kosmetyczke fryzjer i reszte wydajesz:o

Gość h rhjgfm ngfohjtfgknmhdfj
masz racje zrob tak

Gość widzialy galy co braly
🖐️

a gdzie wy pracujecie ze tyle kasy zarabiacie

Gość zaniepokojony johnny
mam wrażenie ,że gdzieś to już czytałem :o

a ja zarabiam 50 tysiecy i sie nie chwale ,ale tez mi nikt nie wierzy nie przejmuj sie

nowa, skończy już, bo gdzie nie wejdziesz to pierdolisz ile zarabiasz 💤

Gość sarimari
Nikusia? Gratuluję zarobków, ale to imię to istna wieś. Peace

bo co zazdroscicie?;) takich pieniedzy to ku..na oczy nie widzieliscie a ja mam takie co miesiac

Gość sarimari
A dlaczego mamy nie zazdrościć? To zdrowy odruch, ale nie myl zazdrości z zawiścią. A jak ty masz na imię? Dżesika? :P

a gdzie pracujecie ze tyle zarabiacie

Gość jakakkaka
zazdrszcze, ja bede miec 1200 :( zero rozwojupotem :(

Gość ja zarabiam 100000 zł
i też mi nikt nie wierzy :(

Gość sarimari
a to męża jest, od razu trzeba było tak powiedzieć. To nie zazdrościmy. :classic_cool:

sarimari hehe:) jego czy moje nazwalabym wspolne -ale kasa jest na wszystko to jest wazne i wtym wieku bo mam dopiero 21 lat to jest najsmieszniejsze

Gość DEPECHE MODEEE
jak kupuje płyty DEPECHE MODE to się odwal od niego :)

Gość no niestety
Nie potrzebnie autorko pisałaś ile zarabiasz... bo teraz ludzie pierdzielą nie na temat...

Gość jakakkaka
nowa ciesz sie :( mam nadzieje, ze nie przekrety P

w kwietniu jedziemy na hawaje:) juz sie nie moge doczekac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Gość spokojnie i tak masz białaczke

Gość sarimari
Pytanie ile ma mąż. Ty możesz być pierwszą, lepszą młodą dupą, która usidliła faceta z kasą. No pewnie wspólne pieniądze, bo ci daje. Pochwal się jak sama zarobisz, to będę godna podziwu. I to w wieku 21 lat. Śpiesz się, masz mało czasu :classic_cool:

jakaka ciesze :) tobie tez zycze takiego ,nie bierz sobie biednego chlopa to tez bedziesz miec dobrze.Chodz moja jak go poznalam to byl jeszcze bidny jezdzil starym autem

Gość sarimari
pełna miało być. Godna to już jestem, bo zarabiam sama na siebie. Może nie 50 tysięcy, ale 1/5 mnie zadowala. I w firmie założonej przeze mnie, mojej od początku do końca :P

Gość no niestety
A zachowanie faceta: typowy chłopiec dla którego najważniejsze są zabaweczki, a do tego egoista który myśli tylko o swoich przyjemnościach. Może kiedyś z tego wyrośnie, chociaż teraz sytuacja wygląda nieciekawie.

sarimari maz ma 28 lat:) w swoim zyciu mial tylko dwie dziewczyny ..ja jestem ta druga ,nie wyglada na faceta ktory lata za babmi wrecz przeciwnie ,jest cholernie o mnie zazdrosny A to moj pierwszy facet:) taki na powaznie.

Gość jakakkaka
nie mam faceta, ciwerc wieku na karku :( zadnych nadziei,,, mama ma 500zl renty i jeszcze tylko pol roku... kasy nie ma na nic, ale coz.. :(

cos tu widze dzisiaj wszyscy sie dzisiaj chwala co to nie maja i ile to nie zarabiaja... a mi sie smiac chce, bo jak ja bym sie pochwalila to byscie dopiero w kompleksy powpadali :P autorko ----> ja mialam podobnie, byly w domu tysiace plyt, na wszystkich scianach polki stojaki, kurzu na tym kupe, no szlag mnie trafial.. na szczescie ktos madry wymyslil iTunes'a.... kupilam 2 zewnetrzne twarde dyski po 500 GB kazdy, kilka tygodni dzien w dzien wpuszczalam staremu te plyty w iTunesa, teraz gra tylko z kompa, plyty sa w kartonach w piwnicy, polecam :classic_cool:🖐️