Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luca30

zastraszyli moją rodzinę!!!

Polecane posty

Gość luca30

Przeżyłam dziś coś strasznego!!!! Jakieś czuby wpadły do nas do domu i powiedzieli,że załatwią nas jak im nie pomorzemy. Szok !!!!!!Okazało się, że to warjaci i siedzą już u psychiatryka za grożby nie tylko naszej rodzinie. Nikomu nie życzę takiej przygody. Teraz mam nadzieję,że nie wyjdą tak szybko.bo nie wiadomo czy znów nas nie odwiedzą!

Gość luca30
Zawsze wedziałam, że mam w życiu pecha, ale na to wychodzi, że tylko mnie spotyka coś podobnego. Myślałam ,żzzzzzzzze to tylko w filmach pokazują.....ale niestety nie, bo przeżyłam to na własnej skurze

Gość opowiedz bo nie rozumie
jak to mozliwe

Gość luca30
Proszę poradzcie co mam robić, bo już boję się czy jutro ktoś w drzwi nie zapuka. To straszne uczucie kiedy dzieci słodko śpią, a do domu wpada zgraja nienormalnych gości. Nie umiem sobie z tym poradzić i może to śmieszne, ale boję się o rodzinę bardziej jak o siebie

no ale jak opowiedz po koleji jak ci mogli goscie do domu wejsc?ktos im chyba otworzyl? a gdzie chlopa mialas??

Gość luca30
gościa wywalili z pracy tam gdzie mój facet pracuje i chce się teraz zemścić na szefie, a mój facet nie chce się w to mieszać więc szuka jelenia i straszy ludzi

nic nie rozumie ale jesli to nie prowokacja to wspolczuje szczerze

Gość luca30
Mój facet z nim pracował i mu ufał więc mu otworzył, ale potem wyskoczyło dwóch kolesi z wozu no i na siłę chcieli wepchnąć mojego faceta do samochodu

Gość prowokacja pewnie

Gość a tam
o ja poierdole, jak w zyczeniu smierci z charlsem bronsonem !

Gość luca30
to ja jestem luca 30 więc nie podszywaj się pode mnie , bo wcale spać się nie położyłam, bo to było rano!!!!!!!!!!!!

Gość luca30
Tak jasne......każdy się nabijać umie....tylko jak dochodzi do tragedii to wtedy powaga! A mi i dzieciom wcale nie było do śmiechu....

rozumiea zamkneli ich juz???

Gość luca30
Piszę na forum tylko dlatego by uprzedzić innych, bo wydaje się, że się kogoś zna, a potem okazuje się, że to psychopata......

Gość luca30
Z tego co wiem to jednego zamkneli w psychiatryku,a co z resztą? Groził, że jest od kilku lat w mafii więc nie jestem taka już pewna jutra, bo mógł blefować, ale jeśli nie???????????

zal mi cie:(

Gość luca30
Nie wiem naprawdę jak mam sobie z tym poradzić przecież nie zabarykaduję drzwi, bo też muszę żyć.......

Gość luca30
Mam nadzieję, że to się dobrze skończy i, że nie będę musiała się chować przed każdym podejrzanie wyglądającym typem, bo to póżniej odbija się na psychice....

Gość luca30
W końcu kiedyś wyjdą z kicia, bo za zastraszanie długiej kary nie ma i czy wtedy się nie zemszczą ? Choć to nie my byliśmy na skardze tylko inna rodzina którą w pół godz. po nas straszyli?

Gość luca30
Ale co tam ...trzeba żyć dalej....................