Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyszny sok ananasowy

nienawidze pewnej laski - złapałam sie na tym ze poprostu zazdroszcze

Polecane posty

znam pewna dziewczynę ponad 5lata nasi chłopacy sie przyjaźnią od małego,czasami sie spotykamy w 4 czy w szerszym towarzystwie,szczerze mówiąc (teraz nie pisze z zazdrości:P) praktycznie nikt jej nie lubi jest bardzo zarozumiała i ma bardzo fałszywe oczy i uśmiech- wiecie taka "dobra dziewczynka",niestety ale rywalizujemy ze sobą durne baby po 20stce.która lepiej wygląda itp ostatnio mieliśmy imprezę i naprawdę siedziała cały wieczór sama,nawet chłopak ja olał, zrobiło mi jej zal,chciałam z nią porozmawiać ale tak mi odwarkiwała ze miałam dość po minucie ,nie wiem jak skończyć z nią rywalizować,zal mi jej,jej chłopak naprawdę ja okłamuje,a ona nie potrafi być "normalna" teraz ma opis ze czuje sie bardzo samotna

Gość aa..
co to znaczy dobra dziewczynka? czy to znaczy ze robi za dobra, czyli jest milutka a za plecami obrabia czy jak?

Gość .....ponawiacz...
"jeżeli ktoś cię kiedyś znienawidził to tylko dlatego, ze chciał być taki jak ty..."

jejku no dobra chłopcy;p każdemu sie zdarza pomyłka :P

to ja juz nie wiem czy ty jej nienawidzisz, zazdroscisz czy wspolczujesz:)

aaa no dokładnie wiesz stara sie byc taka miła dobra ale porostu ten jad ocieka z niej kurcze ponawiaczu myslałam o tym ale no nie chciałabym byc osobą ktorej nikt nie lubi,ja nie wiem czemu ze soba tak rywalizujemy ona kiedys po pijaku mi wykrzyczała jak znowu siedziała sama i nikt nie chciał z nia gadac ze wszystko jej zabrałam i ze chciałaby byc taka jak ja , a ja nie wiem czemu; jest ladna mądra,mi tez niczego nie brakuje dlatego nie rozumiem tej RYWALIZACJI

Gość od małego w górę czy w dół

Turquoise nie ze nienawidze ale poprsstu widze ta zazdrosc, ja jestem o nia zazdrosna a ona o mnie i szkoda mi jej np na takim imprezach gdzie wszyscy maja ja w dupie nawet jej wlasny chlopak ;/ ale jej sposób zachowania wszystkim odrąca

Gość daj sobie z nią spokój
nie warto o takiej kategorii człowieka rozmyślać. Ty będziesz się nad nią użalać i ją "głaskać po główce", a za parę miesięcy i tak będzie tak jak dawniej... podła żmija i tyle...

ja o tym wiem ale jak ją wlasnie olac

i co zrobic zeby ona zaczeła zyc wlasnym zyciem a nie ciagle z zazdroscia

dziewczyny ona mnie dobija tymi opisami boroczka;/ kiedys sie pokłociłysmy a ona przed wszystkimi zaczeła beczec ze ja jestem ta zła i ze jej zrobiłam krzywde,wszyscy byli na mnie wsciekli na szczescie sie po czasie zorientowali ze laska sciemnia i bierze wszystkich na litosc

Gość nie bede pod czarnym
niezła kretynka , ja tam bym sie z niej nabijała i waliła w nią tak żeby było że to i tak ona jest ta zła ;d