Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiqi

Jak zdobyć kolesia?

Polecane posty

Gość wiqi

Mam taki mały problem i nie wiem, kogo poradzić się w tej sprawie, dlatego pisze o tym na forum. Najlepiej zacznę wszystko od początku... Chodzi o to, że poznałam bardzo fajnego kolesia, tylko że on jest starszy o 10 lat (ja mam 16). W ogóle bardzo fajnie mi się z nim gada, wymieniliśmy się numerami i piszemy ze sobą esy i często się widzimy, bo on pracuje niedaleko mojego domu,więc bardzo często go widzę. Wiem, że on nie ma dziewczyny. Mój problem tkwi w tym, że on jest baaardzo nieśmiały. Nigdy w życiu sam czegoś nie zaproponuje, ani nic... Może ktoś wie, jak gadać z takim nieśmiałym, dojrzałym facetem, jakie esy mu pisać i jak w ogóle się z nim obchodzić, żeby go nie urazić, tylko go zdobyć?

po prostu bądz sobą to może go oczarujesz, jesli jest bardzo niesmialy to najlepiej zacząc od rozmow w necie przez gadu czy własnie smsy. Ludzie nieśmiali przez taką niewerbalny kontakt bardziej sie otwierają a tak moze miec opory. Jak sie zachowuje gdy rozmwiacie ze sobą 'twarza w twarz' ?

Gość wiqi
Jak gadamy ze sobą normalnie to tez się bardzo niewiele odzywa... Nawet udało mi się go zaprosić do siebie-powiedział, że na pewno wpadnie, tylko o czy ja z nim mam gadać? Ja już w ogóle żadnego pomysłu nie mam na wspólne tematy... I jak tu takiego poderwać?

jak chcesz go poderwac to wystarczy jedno .. dużo cierpliwości xD a skoro mówisz ze jest w porządku to na pewno Ci sie za to odwdzięczy. Po prostu facet boi sie odrzucenia, ze powie cos głupiego (dlatego woli nic nie mówic) , Pogadaj z nim na gg , zobaczysz ze bedzie pisał wiecej od Ciebie nawet, no chyba ze jakis jest kompletnie w depresji czy cos takiego , róznie moze byc ,ale probuj

Gość Kasienkama
ja mam 16lat :D i kurde sądze,ze jednak za duza róznica wieku;] oni w tym wieku chca czegos innego naprawde;)

Na gg to raczej nie ma szans, żeby z nim pogadać, bo nigdy nie jest dostępny...Mimo to, to napisałam mu kiedyś coś, ale nie odpisał... Nie odpisuje tez na wszystkie smsy, tylko na niektóre.

moja mama miała 20 a ojciec 30 jak brali slub i zyją do dziś we wzglednej zgodzie , to nie jest jakas przeszkoda

No, ja też myślę, że różnica wieku to nie przeszkoda. Tylko chodzi o tą jego nieśmiałość...

Gość Kasienkama
Frencho ile masz lat?

Nie wiem, czy jest zainteresowany, czy nie. Niby jak się widzimy to albo pomacha, usmiechnie się... Na dyskotece tez tak mnie obejmował itd. A jeśli nie jest zainteresowany, to jak go zainteresować? Co mu powiedzieć lub napisać, żeby go zaintrygowało, czy coś takiego...

I mozliwe, że nie ma czasu, bo pracuje od rana do wieczora...

19 a czemu pytasz ? :P nieśmialy jest, ale jesli jakas osoba sprawi ze bedzie dla niego bliską osobą której nie musi sie obawiac to ta niesmiałosc mija , cierpliwosci trzeba, ale po pierwsze musi miec chęc by z Tobą sie zapoznac

Gość Kasienkama
dziewczyna,czy chłopak?:D kurde az dziwne..:P

W niedziele znowu się szykuje dyskoteka... Jak przyjdzie to mam zamiar COŚ zrobić, ale na razie nie mam pojęcia, co... Jak przyjdzie to już będzie połowa sukcesu, bo on bardzo rzadko chodzi na imprezy. Nie mam pojęcia, czy uważa, że jestem za młoda- może po prostu zapytać mu się o to?

a o czym tu 26letni ma gadac z 16latka? dziwic sie ze milczy.pewnie prawiczek

Gość Kasienkama
fiaciku cichosza staruszku;]

chłopak jestem , czemu dziwne ? :) cięzko cos poradzic kazdy jest inny ale nie zrazaj sie do niego i nie pokazuj ze jego zachowanie odrzuca Ciebie czy cos w tym stylu. jesli pokazesz negatywne emocje przed nim to jeszcze brdziej sie zamknie w sobie

do pogadania i tylko do tego sa jedynie kobiety majace pow 30 lat. nie pytajcie dlaczego, po prostu na nie spojrzcie

Gość Kasienkama
Frencho nie wkręcaj,zestes chopakiem na dodatek 19-letnim ..jak masz niby na imie?!

mam na imię Eryk :) i nie kłamię mam 19 lat i jestem chłopakiem xD coś nie tak ? xD

Gość Kasienkama
wez skoncz;] Eryk,a ja Genowefa;] masz jakies foto?

Gość daj se spokój dziewczyno

daj mejla to Ci przesle link do nk xD albo nr gadu , jak chcesz xD no ale co jest nie tak ,toż nie mam powodu by kłamac :d

Gość kacha cie podrywa eryk

wiek nie gra rolijesli sie kogos kocha !!! rozmawiaj z nim o sporcie wiem moze nudne ale cos trzeba powiedziec potem sie go spytaj czy ma jakis fajny temat do pogadania !!! nie przeklinaj przy nim (jesli przeklinasz czasem) potem znaj jego ulubiony temat i gadaj z nim o tym a jesli juz troche sie przelamie zacznij ze jestes taka samotna ahhhh cos tego typu !!!a jak sie nie przelamie mow tylko o sobie chlopacy chetnie tego sluchaja np: jak ja nielubie (czegos tam) mow jakich chlopakow lubisz np :z irokezem albo wazne zeby mnie kochal !!!!!!!!!!!!!!! wiem bo moj chlopak byl niesmialy i se poradzilam jakos bylam soba a jak przeklnelam to dziwnie sie spojrzal wiec to moje rady !!!!!!!!!!!!!!!!!