Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiqi

Jak zdobyć kolesia?

Polecane posty

Gość Kasienkama
helenapaparizou@wp.pl no i czekam na zdjęcie:)

wiek nie gra rolijesli sie kogos kocha !!! rozmawiaj z nim o sporcie wiem moze nudne ale cos trzeba powiedziec potem sie go spytaj czy ma jakis fajny temat do pogadania !!! nie przeklinaj przy nim (jesli przeklinasz czasem) potem znaj jego ulubiony temat i gadaj z nim o tym a jesli juz troche sie przelamie zacznij ze jestes taka samotna ahhhh cos tego typu !!!a jak sie nie przelamie mow tylko o sobie chlopacy chetnie tego sluchaja np: jak ja nielubie (czegos tam) mow jakich chlopakow lubisz np :z irokezem albo wazne zeby mnie kochal !!!!!!!!!!!!!!! wiem bo moj chlopak byl niesmialy i se poradzilam jakos bylam soba a jak przeklnelam to dziwnie sie spojrzal wiec to moje rady !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kasienkama
Eryku :D tylko szybciej mi to wysylaj;))

natal74 ma racje ale dodam swoje 3 grosze xD, nigdy raczej nie mów tekstów w stylu - "co powiesz? " to zabija wręcz xD no i to mowienie ze jestes samotna, no nie wiem, samotna 16 latka to dziwnie brzmi ale w sumie takie słowa nie zaszkodzą obys nie wyolbrzymiała siebie tylko była naturalna

Gość Kasienkama
no przeslesz mi to,czy nie?! ;]

Gość Kasienkama
podladne cie nie z mojego konta:D bede ostrożna:D

Gość Kasienkama
pff,ale cham:D nie to nie

Gość Kasienkama
wedzialam,ze dziewczyna;) oj i sie ujawniłas:D

Gość Kasienkama
;( nie lubie cie..no bo mnie to dziwi,ze chlopak,ktory ma 19lat tak rozmawia z dziewczyna i jeszcze na takie tematy..czemu nie chcesz mi nk wyslac?:(( potem sama nie ujawnie..tak z ciekawosci noo i tak pewnie mieszkamy w roznych miastach dawaj:D proszeeee

dobra wyśle ,ale mam nadzieję ze Ty nie jestes jakims facetem ktory sie podszywa pod dziewczyne :p ile masz lat ?

Gość Kasienkama
jestem 100% dziewczyną;) 16 juz pisalam;]

Gość Kasienkama
cholera :D no niemozliwe! to chłopak:O:O a jednak Bóg nad nami czuwa:D ze tez tacy jeszcze są;P

są są , nie macie sie o co bac dziewczyny ;) a autorka to spać poszla chyba :P

A widziałam dzisiaj Grzesia :) Kurczę normalnie nie mogę tego przeżyć, że on taki nieśmiały jest... Znam też dobrze jego brata (ma 31 lat) i on zawsze zagada itd... A Grześ to jest normalnie jego przeciwieństwo. Nie wiem, kiedy będę miała okazję z nim pogadać, bo on ciągle pracuje... No, chyba, że przyjdzie na dyskotekę w niedzielę xD. Spróbuję o sporcie :) Zamierzam jeszcze poprosic kumpelę, żeby sie go spytała, czy ja mu się podobam-myślicie, że to dobry pomysł, czy nie bardzo???

A może po prostu powiedzieć mu wprost, że mi się podoba? Gorzej jak się wystraszy i się do mnie uprzedzi...

raczej się nie uprzedzi, wrecz przeciwnie , ale nigdy nie mozna byc pewnym xD o sporcie to nie wiem,moze nie lubiec zbytnio ale próbuj ;d a z tą kumpelą to pomysł niezły ale niech to zrobi dyskretnie