Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haraszooooooooooooooooooo

z gdyni do slupska jedzie SKMka? prosze o pomoc z 3miasta!

Polecane posty

chcemy djechac z gdyni gl do slupska, w polaczeniach na pkp jst pokazane, ze jest to mozliwe skmka, jednak jakos trudno mi w to uwierzyc, myslalam, ze skmki jezdza miedzy 3miastem tylko..

Gość o ile wiem od niedawna
jezdzi, slyszalam jak zapowiadali, poza tym do slupska i tak jest b duzo poicagow w cenie skm

o dzieki dobrzy ludzie, a jeszcze mam pytanie, czy orientujcie sie w jakiej cenie jest? i jaka jest stacja docelowa?wlasnie slupsk?jak mam rozpoznac te skmke?

Gość kaktusova
skmki sa koloru zoltego z nibieskim paskiem. na pociagu jest napis SKM (przy drzwiach kazdych). poza tym peron, z ktorego odchodza skm-ki w gdyni jest tylko jeden (problem mozna miec w gdansku, ale w gdyni akurat nie), przy tym peronie sa 2 tory. jednym torem jada kolejki w strone gdanska, a drugim w strone wejherowa i gdzies tam dalej. cene mozesz sobie chyba sprawdzic na skm.pkp.pl i tam tez sprawdz o ktorej odjezdzaja te do slupska, bo jezdzi na pewno tylko kilka w ciagu dnia.

Gość ten peron jest blizej morza
(w GDyni), dalej sa dalekobiezne. Skm jezdza co 6-12 min ale do Slupska pare razy chyba tylko, tanio jest.

Gość ten peron jest blizej morza
acha i bilety na skm nie dzilaja na inne pociagi, nawet osobowe, wiec musisz sie zdecydowac.

wiem jak wyglada skmka, tylko nie wiem, ktora jest wlaciwa. mam wsiasc do tej, z napisem"wejherowo"? sorry, za glupie pytania ale nie wiem i wole sie upewnic. bo zawsze jak jzdzilam skmka, to jak patrzylam na rozklad stacji, to nie widzialam stacji slupsk, dlatego dziwie sie,z eone tam w ogole jezdza:P p.s. dzieki za pomoc!

Gość kaktusova
wsiadz do tej z napisem "slupsk", bo ta z napisem "wejherowo" konczy bieg w wejherowie, czyli troche blizej ;) sprawdz o ktorej masz skm do slupska i idz na konkretna godzine po prostu

a, czyli ma napis slupsk, o to mi chodzilo, dzieki wam jeszcze raz:classic_cool:

patrze wlasnie na cennik, i widze ze z gdyni gl do slupska studenci placa 8.44, myslalam, ze tansza jest:D

Te bez oznaczen jada do gdasnka glownego, te co mają oznaczenia koncza bieg zgodnie z zonaczeniem