Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Airinveins

Jaka ta Cola Zero jest niedobra

Polecane posty

:o Nic dziwnego, to podobno napój dla pedałów, ale nie dla tych ciotowatych (dla nich jest Cola Light) tylko tych więcej normalnych.:o Skusiłem się na promocji i zakupiłem butelkę 2l (3.99 zł + jakieś gówno do jedzenia z tacy, którą niósł lachon przybrany w firmowe łachy Coca Coli), ale teraz żałuję i sądzę, że wyleję ten szajs do zlewu, pytanie tylko czy mi nie wyżre rur? To tyle :o

Gość ewelina2008r
ol... pocisłes z tymi rurami :D nie piłam nie wiem.... mówita ze niedobre ?? hmmm ale mam fantazję.... ał..

Normalna jest niezła. Najgorsze, że czuję się oszukany, bo zapytałem to kuurwisko promocyjne, czy smak Coli Zero w znaczący sposób odbiega od klasycznego, a ona - Nie, nie, skąd😴 :o

Gość zero jest super

Przecież to jasne. Wszystkie te zerokaloriowe i lajtowe gówna gazowane są ohydne w smaku. Cukier lub/i syrop glukozowo-fruktozowy (które mają spory indrks kaloryczny) zastępowane są słodzikami, przeważnie aspartamem. A aspartam to shit jakich mało. Zwykła Cola wydaje się gęstą, pożywną zupą w porównaniu z tymi aspartamowymi ersatzami. PS. Wróć tam i wylej resztę panience promocyjnej na łeb albo na odbyt. Może Cię pozwać z oskarżenia prywatnego ale wybronisz się afektem :classic_cool:

Gość dobra cola
jest ta z zielona herbata:)

Gość wlej do kibla
to podobno dobdze wybiela i odkaża :-p tak mówiła perfekcyjna pani domu przynajmniej ci się na coś przyda;-p

Cola podobno dobra jest na rdze, może Ci się do czegoś przyda? :D Ale nie wiem czy ten shit jest w tym równie dobry co zwykła cola:D

Gość sekretarka Anna
a moim zdaniem może ją po tym strasznie szczypać tyłek "nie rób innemu co tobie niemiłe" !

Gość PLANETA PLUTON
Jestem planetą i możecie mi skoczyć! :classic_cool:

Gość lol lol
obrzydliwa, potwierdzam.