Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olil

sanepidowska książeczka

Polecane posty

Gość olil

sluchajcie laboratorium przyjmuje probki kalu do 10:00 w ramach badan na paleczki s. (do zrobienia ksiazeczki pracy) chodzi o to ,ze dzisiaj juz nie zdaze a od wczoraj "moj materiał biologiczny" lezy w lodwoce, wiem ze kal mozna trrzymac do 2 dni wiec moge to jeszcze jutro zaniesc ale chodzi mi o to czy: dzisiaj moge kupic drugą probowke i zrobic drugą probke po czym jutro zaniesc 2? (bo wiem ze kazda probka z tych 3 obowiazkowych musi byc z roznych wyproznien i jestem ciekawa czy tak mi przyjma zeby mi nie odmowili na miejscu i zebym nie narobila sobie wstydu:D)

Gość olil
hehehe to dyskusja ogolna

Gość olil
no co jest nikt sobie nie wyrabial takiej ksiazeczki i nie moze mi powiedziec???????????????????????????????

Gość to zadzwoń i spytaj

Gość olil
nie mam tam nr poza tym jest czynne do10, przeciez napisalam ! po to sie pytam bo przeciez duzo osob ta ksiazeczke wyrabia!!!!!!!!

Gość anoooo......problem
ja ostatnio wyrabialam ksiazeczke i tez mialam problemy ze zrobieniem kupki:) ale "zamrozilam" jedna w lodowce i podzielilam na dwa dni hehe glupio brzmi ale coz taki juz los, tyle ze kazda probke zanioslam osobno nikt sie nieskapnal a jesli jzu to nikt nic niepowiedzial i wyniki dostalam normalne:)) zdrowe:)) a odstep miedzy zaniesieniem probek mialam dwudniowy

Gość afuuuuj...
pozatym byl niedawno taki temat wystarczy poszukac