Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja sie boje tego kraju

rzad chce zakazac cesarki na zyczenie nie obawiacie sie ze to

Polecane posty

Gość ja sie boje tego kraju

moze spowodowac zagrozenie ze nawet jesli beda wskazania to lekarze nie beda chcieli ciac i zycie lub zdrowie kobiety i dziecka bedzie bardziej zagrozone?

wg prawa polskiego nie ma czegoś takiego, jak "cesarka na życzenie" o sposobie porodu za każdym razem decyduje lekarz a jak on decyduje i z jakich powodów, prawo w to nie wnika

Gość sdfvsfdv
Kiedyś często się słyszało że zwlekali do ostatniej chwili z cesarką i bywało za późno. O ile wciąż tak nie jest, to bardzo prawdopodobne że to wróci. Będą przecież mieli dodatkową przykrywkę żeby nie wykonywać zabiegu którego im się nie chce, który kosztuje, czyli żeby olać obawy o zdrowie matki i dziecka.

Gość sdfvsfdv
Wystarczy że pójdą wewnętrzne wytyczne z ministerstwa do szpitali, i że trudniej będzie o sfinansowanie kosztów lub lekarz będzie musiał dziesiątki papierków wypełniać żeby wyjaśnić konieczność cesarki i już wpłynie to pośrednio na liczbę zabiegów.

Gość sdfvsfdv
No jest to jakoś tam uzasadnione ale ja sądze że... chodzi przede wszystkim o pogardę dla rodzących i o pieniądze.

całe szczęście, ze mnie to nie dotyczy wczoraj mnie ginekolog rozpawiła... cos tam gada, ze jak będzie dziecko, to coś tam... ja jej - jakie dziecko??? a ona, że pewnie będę przeciez miała ja - że nie planuję (swoją drogą - miała moją datę urodzenia, 37 lat to nie jest wiek na rodzenie dzieci chyba, nie?) reakcja - oczy wielkie jak spodki i "ok, to ja już więcej nic nie mówię..." :)

Gość ja mogę nawet zaplacic
i to moj wybor, do choelry co sie tu dzieje, ta Kopacz powalona jest, wywalic ja z ministerstwa

Gość ale o co się żołądkujecie
w Polsce oficjalnie nie jest dozwolone wykonanie tak zwanej cesarki na życzenie

Gość FSFSFS
KURWA!!! NIE DOŚĆ ŻE WIĘKSZOŚĆ FACETÓW ZAJMUJE STOŁKI TO JESZCZE KAPRYSZĄ NA TEMAT PORODÓW Z KTÓRYMI NIC NIE MAJĄ DOCZYNIENIA, KOBIETA DO JASNEJ CHOLERY MA PRAWO DECYDOWAĆ JAK CHCE RODZIĆ !!!