Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No i mamy za swoje

czytaliscie na onecie

Polecane posty

bo mysli ze ze skulonym gonem do nich pojdziemy. Polska przetrwala I wojne swiatowa? przetrwała II? to i przetrwa trzecia :P

Gość skonczcie juzzzzz
tja...przetrwa w kosmosie :D

byla niepisana (miedzy USA-Rosja) umowa ze NATO nie umiesci zadnych wojsk baz rakiet na terenach bylych panstw RWPG. a rusek teraz szczeka:O i mu wychodzi malo jest komentarzy ze nas zaatakuja, widac na necie, a przeciez taka wojna to albo kleska Rosji z NATO w miesiac albo wojna atomowa i koniec swiata ale po co myslec :O ;)

Gość ale z was doopy
mnie ten artykuł nie przeraża

mnie tylko przeraza to, ze to co osiagnelismy moze zniknac w pare dni. No i bogu ducha winne zwierzaki... o siebie sie nie martwie.

Gość do mistyczna
jak byla I i II WŚ to jeszcze nie bylo takiej techniki jak teraz.. teraz to moze sie juz nam nie udac !!! wyjsc choc trochę calo z opresji

Gość skonczcie juzzzzz
mistyczna ,widziałas w Fakcie co zrobili z pieskiem?uwiązali cegłe i utopili i fak zamiescił zdjceie tego psiaka:o oprawcy jebani

wiem dlatego regularnie odwiedzam strone vivy- na ratunek zwierzakom. nie potrafie pojac jak wielki jest sadyzm ludzi dla naszych zwierzaków które byly i sa nadal pierwszymi królami ziemi

Gość ale z was doopy
:O cała rodzina Ci wymrze przez III wojnę światową mistyczna a ty będziesz się cieszyć że jakaś dajmy na to kura przeżyła?

oczywiscie ludzi mi zal, rodzina mi jest bardzo bliska i kocham ja. Ale ludzie moga jeszcze sie gdzies schronic cos zrobic. a zwierzeta? One sa jak niemowlaki. bezbronne i przerazone

Gość bedzie bedzie
ApoMiniKleoPotoPeteCiwiCzanka -->i wszystko na temat:D zgadzam sie:D

Gość bedzie bedzie
ApoMiniKleoPotoPeteCiwiCzanka ,jestes super:D!!!!!

Gość ubba yra
będzie wojna za kilka lat wszystko do tego zmierza ruskie najadą na Polske będziemy uciekać z domów jak sie uda to weżmiemy ze sobą parę tobołków i tak jak podczas II wojny św nikt nam nie pomorze bo wszyscy nie chcą zadzierać z mocarstwem będą gadać, negocjować a my będziemy ginąć putin nam tego nie podaruje

Rosja była zawsze państwem miłującym pokój. Praktycznie nie ma przykładu w historii, kiedy rosyjskie państwo rozpoczynało działania wojenne jako pierwsze! Więc jeśli Poska zacznie to po nas! Rosja nie chce zaostrzenia sytuacji, a pragnie jedynie, by ją szanowano! Po cholerę ich zaczepiać?! Co oni wymyślili - ale ja jestem zła o jej!

Gość si vis pacem para bellum
W XVIII w nasze wojsko miałoby jakoby stanowić zagrożenie dla naszych sąsiadów więc je zredukowano do rozmiarów, przy których nie było w stanie obronić terytorium kraju - skończyło się rozbiorami. W 1939 żeby nie drażnić Hitlera zaniechano rozbudowy umocnień obronnych, modernizacji armii i wstrzymywano sie z ogłoszeniem mobilizacji - jak to sie skończyło wiemy. Teraz Rosja uważa że tarcza zagrozi jej bezpieczeństwu. A co nas obchodzi bezpieczeństwo naszych nieprzyjaciół. Jedyne bezpieczeństwo, jakie powinniśmy mieć na uwadze, to nasze własne. Inaczej będziemy zabiegać o cudze korzyści a sami dostaniemy po głowie (w myśl zasady : kto mam miękkie serce, ten musi mieć twardy tyłek).

Gość ejj powiedzcie co możemy
zrobić by nie iść na wojnę, by przeżyć? emigrować? ale gdzie?

Gość namotali i tyle
i do tego ta cała tarcza....własnie my stanowiimy teraz tarczę do obrony USA ,nie nas,wpędzili nas w konflikty, tylko czekac wojny

Gość uuuuuuuuuuup

Gość kurde sie prosili
kłocili,mieszali a za wszystko zapłaci narod bo taki prezydent odleci sobie w bezp miejsce

Gość pierdolicie będzie III w.ś.
podobno prezydent nie może wyjechać... ale kaczor pierdolony pewnie będzie jebać nas wszystkich i wyjedzie to on pokazał swoją prawdziwą twarz sprzedawczyk szmaciarz zajebany kutas kurwa