Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marchewnica

laski przeczytajcie i korzystajcie z zycia

Polecane posty

faceci to dupki oklamuja nas na kazdym kroku wiem to po sobie mam swoje doswiadczenia jestem po rozwodzie moj maz oklamywal mnie mowil ze kocha ale to tylko tak abym byla przy nim byla kazdy zdradza tylko ma okazjie zaczyna sie od ogladania za laskami na ulicy potem szukaja wrazen na stronach internetowych i ogladaja te laski gole bo wy juz sie im znudzilyscie sie potem chca tego w realu i umawiaja sie moj oszukiwal tak 5 lat a ja to znosilam ale teraz odzylam jestem wolna i wam tez tak radze korzystajcie z zycia i zdradzajcie tez nie wierzcie w ich wiernosc nie badzcie kurami domowymi bo bedziecie zalowac jak tak sie im poswiecicie oni maja nas gdzies to my ich tez miejmy matki zony wyjdzcie z domu zrobcie cos z soba szukajcie wrazen zdradzajcie bo oni tez to robia

popieram moj tez tak robil oklamywal udawal wiernego a po nocach przy komputerze siedzial i gadal z dupami potem tajemnicze smsy mial wkoncu rozwiodlam sie i jestem teraz szczesliwa

Gość allala
tak trzymac wszyscy tacy sa moj tez

Nie zgadzam się z Tobą we wszystkim co napisałaś, oczywiście są tacy facecik tórzy myślą jedną częścią ciała ale są też tacy którzy potrafią kochać i nie zasługują na zdradę, wszystko zależy od człowieka a nie płci, kobiety też do świętych nie należą...

Gość hehehe dałniaro
chyba zapomniałas zmienić nicka i sama siebie poparłas :D:D:D:D

Gość aullee
tez tak uwazam pierwszy krok do zdrady to ogladanie innych bab np w internecie potem chca ich naprawde

Gość hehehe dałniaro
zapomniałas zminiec nicka i sama siebie poparłas :D:D

Gość allala
no niekazdy taki jest ale wiekszosc tak z tych co znam to kazdy zone oklamuje i zdardza

Gość Piotruś Ban reaktywacja
Co za głupie baby :classic_cool: